Lekkerste oliebollen in het Gooi

26 december 2022
Over smaak valt te twisten... waar haal je de lekkerste oliebollen in 't Gooi? Vers gebakken waar je bij staat, op bestelling, zodat je niet hoeft te wachten, op een kleinschalige markt bij een houtvuurtje. Het kan allemaal. Lees hier onze tips!
Lekkerste oliebollen in 't Gooi
De jaarwisseling staat voor de deur! Vuurwerk oliebollen en de bubbels zullen niet ontbreken! De moeilijkste vraag vind ik zelf: waar haal je nou de lekkerste oliebollen in 't Gooi? Ik heb een paar mooie adresjes maar wellicht kan ik met jullie hulp de lijst verder aanvullen.

Huisgemaakte oliebollen van Theehuis 't Bluk

Bij 't Bluk kun je oliebollen bestellen en je kunt kiezen om ze af te halen of te laten bezorgen. Oliebollen met rozijnen, appelbeignets, gevulde speculaasjes bestel het allemaal! Ze hebben ook actieprijzen per 10 oliebollen of 3 speculaasjes. 
De lekkerste glutenvrije & melkvrije oliebollen

Bij Hoeve Ravenstein kun je natuurlijk de lekkerste oliebollen halen! Bestel je verse oliebollen op tijd bij de oliebollenkraam op Hoeve Ravenstein.
Allergie? Zij zijn bij Hoeve Ravenstein natuurlijk specialist op gebied van glutenvrije lekkernijen. Je kunt hier ook je melkvrije of glutenvrije oliebollen bestellen. 
Zie hier meer info >>>

Dekselz To Go in Bussm

Geen zin om zelf te bakken? Dat snappen ze bij Dekselz en daar maken ze heerlijke exemplaren die je eenvoudig kunt bestellen! Met of zonder krenten en ook voor appelflappen (zelfs glutenvrij) kun je hier halen. Een leuk adresje voor heerlijke oliebollen.
Meer info over Dekselz >>>

Bakkerij Tetteroo in Laren

Wij kregen nog een fijne tip door over de oliebollen van Bakkerij Tetteroo in Laren. Daar gaan wij deze week nog even heen, we moeten natuurlijk even proeven :-) 
Dank voor de tip!

Luxe oliebollen van Brave Hendrik in Eemnes

Ik kreeg een leuke mail van de Theetuin in Eemnes. Zij maken ook verse oliebollen met een geheime recept. Dus ook de moeite om deze luxe bollen eens te gaan proeven lijkt me!


Bakker van Maanen in Loosdrecht

Deze bakker heeft ook elk jaar weer heerlijke verse oliebollen volgens een traditioneel eigen recept. 

Oliebollen van Mathijs Boon

Lange rijen, maar enorm de moeite waard (je moet wat overhebben voor een fijne oliebol ;-)) Bij Bakkerij Mathijs Boon haal je superlekkere oliebollen en appelbeignets voor een perfecte oudjaarsavond.

Oliebollen afhalen bij De Groene Afslag

Bij De Groene Afslag kun je op 31 december ook heerlijke oliebollen afhalen! Trouwens ook lekkere borrelboxen en bubbels. Zo maak je heel eenvoudig je oudjaarsavond tot een gezellig feestje.

Oliebollen in Kortenhoef

Ik vind het altijd bijzonder knap als mensen naar de Intratuin Hilversum kunnen zonder dat zij oliebollen halen. Het is vrijwel nooit mijn plan, maar gek genoeg kom ik altijd met een zak oliebollen thuis als ik hier ben geweest. Die geur zo vlak voor de uitgang is niet te weerstaan!

Bij Bakker Jeroen in Kortenhoef vind je trouwens ook heerlijke verse oliebollen!Waar vind je nog meer oliebollenkramen?

Wil jij traditioneel vers aan de kraam halen? Dat kan op alle momenten van de dag. Waar vind je de oliebollenkramen in 't Gooi? Hieronder een lijst met kramen in de buurt, het is alleen de vraag of de kramen ook bij de bekende winkels staan nu we alleen via click en collect kunnen shoppen?!

- op het plein van CS van Hilversum
- bij Nijhof voor de deur in Baarn
- bij Winkelcentrum Kerkelanden in Hilversum
- op de Kerkbrink voor Museum Hilversum
- op het Julianaplein in Bussum
- bij de Gamma op het parkeerterrein in Hilversum


Jouw tips
Wij zijn benieuwd welke kraam voor jullie favoriet is en waarom? Mail ons met jouw tips!
We zijn ook heel nieuwsgierig welke oliebollen jullie voorkeur hebben....
De lekkerste oliebol van 't Gooi

Staat jouw favoriete oliebollenspot er niet tussen? Mail ons jouw adresje, dan vullen we deze lijst graag aan met jouw tip! Waar haal jij de allerlekkerste oliebol in 't Gooi? Mail aan gooi@kidsproof.nl 


Kerstvakantie-uitjes in 't Gooi

Op zoek naar leuke uittips voor de vakantie? Er is weer heel veel leuks te doen voor kinderen: van creatieve tips en sportieve activiteiten tot een bezoekje aan een museum. Er is voor ieder wat wils! Onze Uitagenda staat vol leuke kerstvakantie-tips, kijk snel!