• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Top 10 lentetips om zelf te maken

1 maart 2024
Omdat het ook wel eens fijn is om gewoon thuis te zijn... Gezellig knutselen aan de grote keukentafel. 
Lente tips
De lente is natuurlijk heerlijk om er op uit te gaan met de kinderen. Lekker naar buiten genieten van het eerste lente-zonnetje. Hoewel thuis ook erg fijn kan zijn. Iets lekkers bakken, iets moois knutselen of schminken! 
 
Wij hebben voor de gemaksmoeders onder ons vast leuke tips verzameld om samen mee aan de slag te gaan. Niet moeilijk, leuk om samen te maken én het resultaat is om blij van te worden! Klik op de titel voor een uitgebreide beschrijving per tip.
 
Heb jij ook weer overal moestuintje in de vensterbank staan? Bij ons thuis zijn de kinderen er weer erg druk mee. Kijk hier hoe wij de stekbakjes zelf maken. Staat ook nog vrolijk!
Lees meer>>>
 
 
De krokussen en narcissen staan al weer boven de grond. Maar met pijpenragers kun je zelf de mooiste creaties en kleurcombinaties maken!
Lees meer>>>
 
Heb je met Pasen veel eieren gegeten? Gooi de dozen dan niet weg! Deze kun je goed gebruiken om iets moois van te knutselen. Bijvoorbeeld deze mooie draak, een bij of kever.
Lees meer>>>
 
 
In dit 3D konijntje zit echt vaart. Kijk op de site hoe je deze maakt. Leuk toch!
Lees meer>>>
 
Haal de lente in huis met dit zelfgemaakte bloempotje! Het enige dat je nodig hebt zijn wasknijpers. Je kunt het bakje ook nog leuk versieren.
Lees meer>>>
 
 
Hier thuis zijn mijn meiden gek op schminken. Steeds bedenken we iets nieuws. En nu natuurlijk helemaal in het thema van de lente met vrolijke lieveheersbeestjes.
Lees meer>>>
 
In de lente worden de meeste jonge dieren geboren. Schattig en vaak favoriet bij de kinderen en dus ook leuk als knutselonderwerp, donzige kuikentjes zijn niet moeilijk!
Lees meer>>>
 
 
Met gemakkelijke basisvormen maak je vrolijke kippen of een haan. De kleuren kun je zelf kiezen en met de veren maak er zelf echt iets moois van!
Lees meer>>>
 
Ook leuk: lekker kliederen in de keuken! Bij dit recept heb je geen oven nodig. De koekjes moeten wel even opstijven in de koelkast.
Lees meer>>>
 
 
Bellenblazen kun je natuurlijk overal in de winkel kopen, maar je kunt ze ook zelf maken. Wel zo leuk!
Lees meer>>>
 
Veel plezier en geniet van de lente!
MaudTIP: wil je ook tips voor de meivakantie ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief >>>