5x terras aan het water in 't Gooi

14 juli 2022
Wat is er nu fijner dan op een zwoele zomeravond heerlijk samen te eten op het terras aan het water? Of misschien willen jullie voordat je een bootje huurt de knorrende magen vullen met een lekkere lunch. Bezoek één van de deze vijf restaurants in het Gooi en waan je even op vakantie!
Restaurant met terras aan het water

De Zeemeeuw, Muiderberg

Strandpaviljoen De Zeemeeuw ligt op het strand van Muiderberg. Wij vinden dit een heerlijke plek om af te koelen tijdens warme dagen en natuurlijk voor een smakelijk 12-uurtje of diner. De kids vermaken zich prima in het zwemgedeelte, op het zandstrandje of bij de vele speeltoestellen in de speeltuin naast het terras van de Zeemeeuw.

Haven van Huizen

Restaurant De Haven van Huizen is van oorsprong een oude visrokerij, maar is nu een prachtige locatie aan het water met een ruime veranda én een groot terras. Heerlijk om samen met de kids, op een zomerse-dag door te brengen.

Parc, Hilversum

Midden in Hilversum vind je restaurant Parc met een heerlijk zonnig ruim terras. Een fijne plekje om lekker te genieten in de zomerse avonduren. Het terras kijkt uit over het water van de Oude Haven. De kinderen kunnen nog heerlijk spelen in de Oude Haven als jullie uitgebreid natafelen!


Ottenhome, Kortenhoef

Ottenhome ligt prachtig aan het water van de Wijdeblik en is heel goed bereikbaar. Zowel met de fiets, auto als over het water. Je zit hier heerlijk op het terras en geniet van koffie met lekkers, een lunch, diverse borrelhapjes en natuurlijke een ruime keuze van de kaart, ook voor de kids. Na het eten huur je een bootje of kano en ga je lekker nog even het water op.Porterhouse, Naarden

Ontdek het PorterHouse in Naarden, een eigentijds, easy en casual restaurant met een mooi groot terras aan de jachthaven. Ideaal voor het hele gezin met een toffe waterspeeltuin voor kinderen (vraag gerust naar de zwemvestjes). Op het menu vind je een heerlijke gerechten en een uitgebreid kindermenu.Veel plezier en eet smakelijk!

Groet,
Maud

TIP: kijk hier voor leuke zandstrandjes in 't Gooi en lees ook onze andere blogs met uittips in 't Gooi.