Top 3: pop-up schaatsbanen in 't Gooi

28 november 2022
Wat is er leuker om in de winter met de kinderen te gaan schaatsen op een ijsbaan in de buurt? Waar vind de schaatsbanen in 't Gooi deze winter? Zie hieronder de 3 leuke pop-up ijsbanen in 't Gooi. Met gezellige barretjes of zelfs een restaurant, waar je heerlijk kunt genieten van glühwein, warme chocolademelk en heerlijke winterse gerechten.
Schaatsen met kinderen in 't Gooi
Of je nu schaatsles wil volgen, gewoon zelf een rondje wil schaatsen, of je gevorderd bent, of het nog moet leren... op deze ijsbanen kun je met ieder niveau terecht. Vaak zijn er leuke kinderactviteiten zoals kabouterschaatsen voor de kleintjes, discoschaatsen als het donker is of andere leuke extra's. Kijk zelf maar!

Schaatsbaan Nederhorst Den Berg

Van schaatslessen tot de Bergse Winterspelen, in Nederhorst den Berg valt er op het ijs genoeg leuks te ontdekken! Want bij Nederhorst on Ice kun je ieder jaar zes weken lang helemaal uitleven op een overdekte kunstijsbaan. Doe jij mee met de Winterspelen? of kom je liever naar de Disco on Ice avonden? Klik door om te zien wat er allemaal te beleven is!
Naar Nederhorst on Ice >>>


IJsbaan Winter Village Laren

Elk jaar bouwen ze aan het unieke sfeertje rondom de Winter Village in Laren. Met natuurlijk de schaatsbaan centraal! Hier kunnen de kinderen heerlijk hun schaatskunsten vertonen. Geniet ook van het sfeervolle restaurant. Regelmatig organiseren ze er leuke activiteiten, houd onze uitagenda in de gaten om te zien wat er de komende tijd allemaal te doen is.
Naar de schaatsbaan in Laren >>>

Bussum op ijs

En natuurlijk mag Bussum op ijs niet ontbreken in dit rijtje. Op deze ijsbaan hebben ze speciale uurtjes gereserveerd voor de kleinste kinderen om lekker vrij te leren schaatsen, maar ook kunnen oudere kinderen hier lessen volgen en is er genoeg tijd om vrij te schaatsen! Wil je nog een kinderfeestje organiseren? Dat kan hier ook.
Schaatsbaan in Bussum >>>

Extra activiteiteten op de schaatsbaan

Op bijna alle schaatsbanen zijn extra activiteiten voor kinderen. Zo kun je op verschillende banen discoschaatsen, worden er lessen gegeven en kun je je kinderfeestje zelfs op de schaatse plannen!


Jouw favoriete ijsbaan

Weet jij nog ergens een leuke ijsbaan om samen met de kinderen te gaan schaatsen in deze winterse dagen? Geef het aan ons door, dan maken wij een mooie vermelding.


Schaatsen op natuurijs

Wordt het koud genoeg om op natuurijs te gaan schaatsen? Dan zullen wij ook tippen over fijne plekjes om het ijs op te gaan.... als het dik genoeg is en de ijsmeester een 'GO' heeft gegeven natuurlijk. Want schaatsen op natuurlijs blijft altijd spannend, vind ik!Veel plezier!
Maud


TIP: Check hier de leukste uittips voor in de kerstvakantie in 't Gooi!