Vakantie met kinderen in een vakantiewoning aan de Costa Brava

10 januari 2023
Op kantoor kijk ik dus elke dag naar deze jaloersmakende foto’s van de Spaanse vakantievilla's. Mijn kantoorbuurman Marcel is de oprichter van Comfortvilla en bij hem kun je echt de mooiste vakantiehuizen boeken. Ik deel ze vandaag ook even met jullie, gewoon omdat ze zo leuk zijn!
Strandvakantie aan de Costa Brava met kinderen
Een vakantie met kinderen in een villa aan de Costa Brava, in de omgeving van Begur, kan een geweldige manier zijn om te ontspannen en te genieten van de prachtige natuur en het aangename mediterrane klimaat van Spanje. De Costa Brava is een favoriete plek voor gezinnen die op zoek zijn naar zon, zee en plezier. Check hieronder niet alleen info over de regio maar ook de huizen die er liggen.

Vakantiebestemming Begur

Begur is een charmant dorpje dat zich bevindt in de regio Catalonië, en is omgeven door prachtige natuur, met heuvelachtige landschappen, wijngaarden en paradijselijke baaitjes. Er zijn veel activiteiten die je kunt doen tijdens je vakantie in Begur, waaronder wandelen, fietsen, zwemmen en watersporten.

Een van de voordelen van een vakantie in een villa is dat je veel privacy hebt en de vrijheid hebt om je eigen schema te volgen. Je kunt ontbijten op je eigen terras, een duik nemen in je eigen zwembad en je kinderen volop laten spelen in de tuin terwijl je zelf geniet van de zon. En laten we eerlijk zijn, hoe fijn is het om eens even helemaal in luxe te genieten van je vakantie...!



Vakantiehuis met privé zwembad

Een villa met privé zwembad is een geweldige optie voor gezinnen met kinderen, omdat het hen de vrijheid geeft om te spelen en zich te vermaken zonder zich zorgen te hoeven maken over drukke openbare zwembaden.



Omgeving Begur

De omgeving van Begur biedt ook veel leuke uitstapjes voor gezinnen. Bezoek bijvoorbeeld het Dalí museum in Figueras, dat ook voor kinderen zeer aansprekend is. Ook het kasteel van Begur is een leuke bestemming voor gezinnen met kinderen. Of huur een boot en ga een dagje varen!



Daarnaast zijn er in de omgeving van Begur vele kindvriendelijke stranden te vinden, waar je kinderen veilig kunnen zwemmen en spelen.

Top 10 - activiteiten met kinderen in en rond Begur



Onze top 3 - favoriete vakantiehuizen in Begur

Ik kan dus nu al heerlijk wegzwijmelen bij het uitzoeken van zo'n vakantieadres. Het ene plekje is nog fijner dan het andere. We zetten er vast een paar op een rij voor je:
  1. Villa Helma, 6 personen met een zwembad en grote tuin met veel schaduwplekjes
  2. Villa Narciso, 6 personen, lekker luxe woning mét zeezicht
  3. Villa Alegria, een paradijsje voor 8 personen, ook met uitzicht op zee
Ik ben benieuwd wat jullie favoriet is.



Nederlandse reisorganisatie Comfortvilla

Al met al, een vakantie in een villa aan de Costa Brava, in de omgeving van Begur, is een geweldige keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie in een prachtige omgeving. Met de vele activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving, evenals de privacy en comfort van een villa, zal het een vakantie zijn om nooit te vergeten.



Comfortvilla is een Nederlandse organisatie die al decennia de mooiste villa’s selecteert en verhuurd. Echt een persoonlijke aanrader! Ze hebben hun eigen kantoor in Begur en verzorgen zelf de huizen die ze verhuren, zodat ze altijd de optimale kwaliteit bieden die je verwacht bij deze villa’s en omgeving.

Kijk snel op hun website voor het actuele aanbod, of neem contact op via info@comfortvilla.com, om jullie wensen te bespreken. Ze denken graag met je mee!

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Veel plezier met boeken en vast een fijne vakantie!
Maud

Naar de website