icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Uittips zomervakantie in 't Gooi

26 juni 2019
Ben je lekker veel vrij met de kinderen deze zomer? Wij hebben de leukste tips voor je verzameld.
Uittips voor in de zomervakantie

Op avontuur in je zomervakantie

Bij het Muiderslot kun je deze zomer even helemaal terug in de tijd. Leer boogschieten, doe mee met de interactieve theatervoorstellingen en stel al je vragen aan de valkenier tijdens de roofvogeldemonstratie. Beleef hier de mooiste avonturen met je kinderen. Naar het MuiderslotForteiland Pampus

Beleef een heerlijke dag op het onbewoonde eiland Pampus. Ga op avontuur en kom alles te weten of het fort wat zich hier vroeger heeft afgespeeld. Doe de speurtocht, ontdek de nieuwste attractie in een echte ballonvaartmand en geniet van een lunch in het paviljoen. Met mooi weer kun je ook lekker het water in om even te zwemmen, dus neem je zwembroek mee! Meer info

Flight Camp

Deze zomer heeft Flight Deck 53 iets super leuks voor de echt fanatieke springers: Flight Camp! Een gezellig en sportief kamp voor kinderen van 7 t/m 15 jaar, met tal van leuke activiteiten, zoals:
- Vlot bouwen & zwemmen
- Dagelijkse Jumpclinics!
- Skateboarden & klimmen
- Streetdance & Graffiti Workshop
- Surfen en suppen!
- Chill Out Zone met o.a. PS4, Spelletjes & Snacks!
- Crazy 88 & Bonte Middag!
- Freestyle Jumping & Free-running!
Kijk hier voor meer info over het Flight Camp

Lekkerste ijsjes in 't Gooi

Wij hebben jullie laatste gevraagd naar de meest favoriete ijssalons van het Gooi. De top 5:
- De Hoop in Blaricum
- De Smaecken Baarn
- Kings IJscafe Hilversum
- IJs aan de Brink Laren
- IJssalon Ko VreelandRestaurant met speeltuin 

Voor een leuk restaurant met een leuke speeltuin moet je bij Bruis Blaricum zijn. Wat een fijne plek is dit! Maar ook restaurant de Tafelberg is een aanrader, hier kun je heerlijk genieten van het terras met uitkijk over de hei. De kleintjes kunnen spelen op de klimtoestellen en de oudere kinderen kunnen met een voetbal uit de mand een balletje trappen op de hei.
Een andere tip die niet mag ontbreken als je lekker wilt eten en een gezellige avond wil, voor het hele gezin is Restaurant Leuk in Bussum! Ook met een terras én een grote speelkelder en een voortreffelijke menukaart is dit een topper voor zowel de ouders als voor de kids.

Zwemmen of bootje huren

Wil je lekker naar het water, chillen op een strandje in de buurt, met een sloep de loosdrechtse plassen op of naar een natuurzwembad. Wij hebben op de website een categorie waarin we alle tips voor je op een rij hebben gezet.Pannenkoeken eten

Welk kind houdt er niet van pannenkoeken?! Als ouder ben je kun je er niet onderuit om af en toe een gezellig pannenkoekenhuis op te zoeken. De leukste Pannenkoekenrestaurants in 't Gooi vind je hier!

Zelf gezonde ijsjes maken

Altijd leuk om samen met de kids ijsjes te maken. En fijn dat je meteen zelf kunt bepalen wat de ingredienten zijn. Wij hebben een heerlijk, gezond recept voor lekkere ijsjes. Zo kunnen ze elke dag van de vakantie een ijsje eten!

Speeltuinen en terrassen in 't Gooi

- Alle speeltuinen in de buurt
De 10 leukste terrassenWij wensen jullie een heel fijne vakantie toe!

Liefs,
Maud

TIP: check hier onze andere blogs met leuke uittips in 't Gooi.