icon-closeClub Adventure juni2020
icon-closeClub Adventure juni2020

Boerderij VredelustTerug naar het overzicht

Slapen in de mooie luxe hooiberg of een prachtig ingericht appartement in Breukelen.
Gelegen tussen Amsterdam en Utrecht ligt de 150 jaar oude karakteristieke boerderij in het Groene Hart en de Vechtstreek. Op de plek waar een varkensschuur heeft gestaan hebben zijn appartementen gerealiseerd met alle voorzieningen om een heerlijk verblijf te hebben.

Appartementen
De appartementen zijn geschikt voor 1 tot 4 personen. Elke appartement heeft een woonkamer met open keuken, een slaapkamer en een badkamer met toilet. Buiten kun je gebruik maken van zowel een privé terras als van een gezamenlijk terras. Bovendien is elke accommodatie voorzien van vloerverwarming, airconditioning, flatscreen tv en Wifi draadloos internet.

De Hooiberg
Ook is er de Hooiberg! Een eveneens prachtig ingericht verblijf voor meerdere personen. Zeer de moeite waard om eens te kijken.

Praktische info
Bij aankomst tref je opgemaakte bedden en badhandoeken aan. Op verzoek kun je ’s morgens van een heerlijk ontbijt krijgen (€10 p.p.). Alle accommodaties zijn rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan. Voor alle gasten is er parkeergelegenheid.

De omgeving
De Vecht is een sfeerbepaler in Breukelen en omgeving. Je kunt hier heerlijke vaartochten maken. Loenen a/d Vecht heeft een beschermde dorpskern en is zeker de moeite waard te bezoeken. De watersportliefhebbers kunnen alle kanten op. De Maarsseveense, Loosdrechtse en Vinkeveense plassen zijn in de nabije omgeving. Wil je een dagje naar het bruisende Amsterdam of Utrecht, beide steden zijn binnen 20 minuten bereikbaar met de auto. Het trein- en busstation zijn op loop afstand.

Gezinsactiviteiten
Voor leuke activiteiten met de kinderen in de buurt van Boerderij Vredelust, kijk je in onze categorie Eropuit of in de Uitagenda. Er zijn tal van binnen - en buiten zwembaden om lekker te zwemmen, kastelen om te bezoeken, dorpjes om een ijsje te gaan eten of een terrasje te pakken! Kortom, er is genoeg te doen.

Boerderij Vredelust

Oud Aa 25
3621 LA Breukelen
Openingstijden in overleg
Prijs zie website Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tips voor thuis

Tips voor thuis

Corona - Lees onze blogs met tips voor thuis, thuiswerken, inspiratie voor een kinderfeestje thuis, leerzame apps en meer!

Bekijk