• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Led Bowlen in LoosdrechtTerug naar het overzicht

LED Bowlen maakt bowlen nóg magischer, ook leuk voor een verjaardagsfeestje!
Wil je bowlen op banen die eerst roze zijn, dan blauw en vervolgens weer groen of geel? Bij de Avontuurfabriek kan dat! De banen van de Avontuurfabriek in Loosdrecht veranderen tijdens het spelen van kleur, waardoor het bowlen nog leuker wordt dan je misschien al gewend bent.

Tijdens het bowlen wordt er natuurlijk leuke muziek gedraaid en kunnen er heerlijke hapjes en drankjes besteld worden aan de bar. Voor kinderen is het gebruik van hekjes mogelijk en het fijne is dat ze dit zelf niet merken, je ziet de hekjes namelijk niet! Als de bal te zwaar is voor ze, zijn er speciale rekjes waar de bal vanaf geduwd kan worden.

Er zijn voor het LED Bowlen verschillende arrangementen voor minimaal vijf personen. En ben je klaar met spelen? Je dag kan je afsluiten met iets lekkers te eten en drinken.

Reserveren
Klik voor meer informatie of om direct te reserveren op de roze button hieronder.

Tip: schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste tips in 't Gooi

De Avontuurfabriek

Industrieweg 10
1231 KH Loosdrecht
Openingstijden 7 dagen per week geopend op afspraak Prijs Kijk voor de actuele arrangementen en tarieven op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontvang elke maand onze tips

Ontvang elke maand onze tips

Iedere maand versturen we een leuke inspiratiemail bomvol met toffe uitjes & tips. De eerstvolgende is de zomervakantie special.

Schrijf je in