MuiderstrandTerug naar het overzicht

Zwemmen, ontspannen, genieten en lekker eten en drinken bij paviljoen De Zeemeeuw in Muiderberg.
Een heerlijke plek om te zwemmen en lekker af te koelen tijdens warme dagen. De kids vermaken zich in het zwemgedeelte, op het zand strandje of bij de speeltoestellen.

Eetgelegenheid en strandpaviljoen “De Zeemeeuw”, gelegen op het strand van Muiderberg, is één van de oudste strandpaviljoens van Nederland. Het restaurant, met een prachtig vergezicht over het IJsselmeer, heeft binnen 60 zitplaatsen en buiten aanzienlijk meer. Voor kinderen een ideale plek om te spelen in de speeltuin, en om zandkastelen te bouwen op het strand.

Strandbedjes
Je huurt hier voor maar € 7,50 een strandbedje met zicht op het water. Wat met een afstapje begint, maar daarna lekker lang ondiep blijft, dus veilig en daardoor leuk voor alle leeftijden.

De Zeemeeuw
De zitplaatsen buiten zijn verdeeld over verschillende terrassen. Hier kun je lekker eten voor zowel de lunch als diner. Er is keuze uit veel salades en ze schenken heerlijke wijnen.

TIP: kijk hier voor meer strandjes en zwemplekken in 't Gooi


De Zeemeeuw

Zeeweg 1a
1399 GP Muiderberg
Openingstijden Strand: zonsopgang tot zonsondergang
Paviljoen: iedere dag open vanaf 10 uur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Yes herfstvakantie...

Yes herfstvakantie...

Voor een deel van onze regio (oa Vreeland, Loenen, Baarn, Maartensdijk) is het nog vakantie. Wij hebben leuke thuis - en uittips voor binnen en buiten die coronaproof zijn.

Herfstvakantietips