icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

FitKick sportstepTerug naar het overzicht

Wil je lekker sportief van de natuur genieten? Probeer eens te gaan steppen op een sportstep!
Bij het steppen train je je hele lijf en tijdens het maken van een mooie tocht heb je een geweldige conditietraining. Daarnaast is steppen plezier voor de hele familie!  Vanaf circa 8 jaar (1,34 meter) kunnen kids steppen op een eigen sportstep. Kids zijn erg enthousiast en vinden het vaak erg leuk om samen met de ouders een sportieve steptocht door de natuur te maken.

Steppen is eenvoudig te leren en geeft weinig belasting op de gewrichten. Het is ook geschikt voor mensen waarbij hardlopen vanwege blessures minder geschikt is.

De huur van de sportstep kan worden uitgebreid met een heerlijk ontspannen picknick op de heide.

Tip: Meer inspiratie voor leuke uitjes met de familie of juist met vriendjes en vriendinnetjes vind je in onze Eropuit-categorie. Kijk ook bij kinderfeestjes voor een leuk stepfeestje!

Fitkicks

Amersfoorstestraatweg 33B
1401 CV Bussum
Openingstijden In overleg Prijs Huur step 3 uur € 7,50 p.p. Steppen incl. picknick € 16,95 p.p. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back 2 School Special

Back 2 School Special

Check hier nieuwe tips voor clubjes, feestjes en andere naschoolse activiteiten. Van stoere skateboardlessen en musicallessen tot jump feestjes en te gekke typecursus. Bekijk ze hier allemaal...

Back2school tips