Kleuterpaden van het GNRTerug naar het overzicht

Beleef mooie verhalen in het Spanderswoud in Hilversum en bij de Schaapskooi in Blaricum!
Wandelen jullie ook graag? Spelen in de bossen, klimmen in bomen en samen op ontdekking? 

Wandelen in het Spanderswoud

Dan heb ik hier weer een leuke tip: de kleuterwandelingen door het Spanderswoud in Hilversum en bij de Schaapskooi in Blaricum van het Goois Natuurreservaat zijn vernieuwd. Nu nog leuker!

Wat is het toch heerlijk dat we vanuit elke plaats in het Gooi zó in de natuur zijn. De schaapskudde én de lammetjes lopen ook weer op de hei en de bomen en vele planten en bloemen komen tot bloei. 

Twee wandelroutes voor kleuters

Speciaal voor kleuters vanaf 4 jaar heeft het Goois Natuurreservaat twee leuke kleuterroutes ontwikkeld. Aan de hand van vragen en opdrachten kom je meer te weten over de dieren op de heide. 

Hoe het werkt

In het Goois Natuurreservaat zijn speciaal voor kinderen van 3 tot 6 jaar twee leuke educatieve wandelpaden aangelegd. De kleuterpaden zijn te vinden bij de schaapskooi Blaricum en in het Spanderswoud ten noordoosten van Hilversum. Ze bieden naast een prachtige wandeling door bos en over heide, diverse spannende activiteiten om de natuur op een actieve en gezellig manier te beleven. De doe-pakketjes zijn in de webshop verkrijgbaar.

Adres van het kleuterpad

Spanderswoud: Spanderslaan 1, Hilversum
Schaapskooi Blaricum: Oude Naarderweg 1, Blaricum

Meer info?

Kijk op de website voor meer info, klik eenvoudig door via de roze button op deze pagina.

Goois Natuurreservaat

Nieuwe Meentweg 2
1217 DZ Hilversum
Openingstijden Alle dagen Prijs Gratis bij een donateurschap Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Trouwen met papa!

Trouwen met papa!

Hoe vaak horen we wel niet "Mama, ik wil met papa trouwen". Wil jouw kind ook altijd al met papa trouwen? Wij verzorgen een superleuke ceremonie voor jullie onvoorwaardelijke verbinding, incl. fotoshoot! Je moet wel snel zijn, er zijn maar een paar plekjes en vol = vol.

Kijk hier...