Lammetjes in BlaricumTerug naar het overzicht

Kom lammetjes kijken bij de Schaapskooi in Blaricum
De eerste lammetjes worden in februari/maart geboren in de Schaapskooi aan de Blaricummerheide naast restaurant De Eendracht. 

De schaapskooi is naast alle zondagen ook alle andere dagen van de week geopend van 10.30 tot 15.30 uur.

Activiteiten
Door het jaar heen worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd door het Goois Natuurreservaat, zoals paaseieren zoeken en het lentefeest in het voorjaar en in juni het gezellige schaapscheerdersfeest en met Halloween en kerst zijn er ook leuke activiteiten gepland. Met name voor kinderen zijn er dan leuke dingen te doen en kun je een hoop leren. Een echte Kidsproof aanrader, houd onze Uitagenda in de gaten!

Op pad
Boswachter Lex gaat regelmatig in de buurt van de kooi op stap om kinderen vanaf 4 jaar te laten zien hoe mooi en spannend de Blaricummer- en Tafelbergheide is. Tijdens de wandeling doen de kinderen spelletjes, zoeken ze naar sporen en naar insecten. Ze krijgen dan ook het speciale ‘doepakketje’ mee met onder meer een loepje en een doosje om mooie dingen in te doen.

Bereikbaar
De Schaapskooi (Oude Naarderweg 3, 1261 DS, Blaricum) is het goed wandelend, fietsend en met het openbaar vervoer te bereiken. Met de auto kan ook, je kunt parkeren op het parkeerterrein van de Tafelberg. Let er wel op dat het bij speciale activiteiten erg druk kan zijn en er zijn een beperkt aantal plaatsen.

Tip: denk ook aan koffie en choco met iets lekkers 'to-go' op het grote terras van De Eendracht.

Veel plezier!

Goois Natuurreservaat

Oude Naarderweg 2
1261 DS Blaricum
Openingstijden Iedere zondag Prijs Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente...

Lente...

De lente hangt in de lucht. Blaadjes aan de bomen, langer licht, meer zon en veel naar buiten! Bekijk hier alle lente-tips >

Dat het zonnetje maar vaak mag schijnen!

Naar de Uitagenda