icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Het Rechthuis MuiderbergTerug naar het overzicht

Gezellig monumentaal hotel met een mooie grote familiekamer voor het hele gezin!
Ze hebben een groot, deels overdekt, terras gelegen aan de dorpsbrink van Muiderberg, 300 meter vanaf IJsselmeer. Dit hotel is ook de hele week geopend voor ontbijt, lunch en diner. Ze hebben een verrassende keuken, zijn rolstoelvriendelijk, je kunt hier gratis parkeren en er is gratis WIFI.

Familiekamer
Deze grote, lichte kamer aan het einde van het pand is uiterst geschikt voor een gezin of een gezelschap van andere samenstelling. De kamer is ruim en comfortabel en heeft de mogelijkheid tot het realiseren van meer slaapplaatsen. De kamer is voorzien van badkamer met douche en toilet, Auping boxspring, flatscreen tv, telefoon, wekkerradio met cd-speler en kosteloos (draadloos)internet aansluiting.

Eigenaren
Hein en Hannelies van der Vliet hebben met hun twee kleine kinderen Hotel-restaurant Het Rechthuis weer nieuw leven ingeblazen. Ze ontvangen jullie graag met een persoonlijke benadering in de sfeervolle ambiance van Hotel Het Rechthuis.


Het Rechthuis

Googweg 1
1399 EP Muiderberg
Openingstijden Dagelijks
Prijs €134/€149 per nacht, incl ontbijt (prijs per kamer obv 2 volw en 1 of 2 kinderen ( t/m 12 jaar). Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back 2 School Special

Back 2 School Special

Check hier nieuwe tips voor clubjes, feestjes en andere naschoolse activiteiten. Van stoere skateboardlessen en musicallessen tot jump feestjes en te gekke typecursus. Bekijk ze hier allemaal...

Back2school tips