Speelbos 't LaerTerug naar het overzicht

Speelbos 't Laer heeft veel natuurlijke speelelementen zoals een beekje, boomstammenpad en bruggen.
Kinderen kunnen zich in dit speelbos uren uitleven met zand, water, keien, bomen klimmen en hutten bouwen. Er liggen overal takken en stammen die ze kunnen verslepen. Met een grote handpomp kunnen ze zelf water pompen. Maar ook kunnen ze hier natuurlijk perfect verstoppertje spelen.

Het Goois Natuurreservaat
Speelbos 't Laer ligt in een prachtig stuk bos van het Goois Natuurreservaat waar ieder kind zijn of haar plek zal vinden. Het bos is afgezet en daardoor een veilige omgeving. Ouders kunnen op de zitbanken toekijken, picknick uitpakken of lekker meespelen!

Zorg dat ze oude kleding aan hebben die vies en nat mogen worden.

Route
Als je vanuit Hilversum via Anna's Hoeve naar Baarn rijdt ligt het speelbos aan de linkerkant (zie de bordjes). Je ziet vanzelf de parkeerplaats aan je linker hand.

Werkzaamheden
Vanaf medio april 2023 is speelbos ’t Laer van het Goois Natuurreservaat ca. vijf maanden slecht bereikbaar in verband met wegwerkzaamheden rond de Verlegde Weg over Anna’s Hoeve. Het speelbos is voor autoverkeer in deze periode alleen (beperkt) bereikbaar vanaf de gemeente Laren via de Goyergracht Zuid. Kom daarom zoveel mogelijk met de fiets of lopend naar het speelbos.

Veel plezier!


Tip 1: kijk hier voor een overzicht van alle leuke speeltuinen in 't Gooi!

Tip 2: kijk hier voor een overzicht met de leukste pannenkoekenrestaurants in 't Gooi


Het Speelbos 't Laer

Goyergracht Zuid 51
3755 MZ Eemnes
Prijs Gratis Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs