Kidsproof FietsrouteTerug naar het overzicht

Check deze leuke kidsproof fietsroute door het coversbos met leuke tussenstop!
Fietsroute Hilversum – ’s Graveland (12 KM in totaal)
 
Startpunt 
Bij het stoplicht onderaan de Vaartweg in Hilversum, hiervandaan fiets je zo het Corversbos in. Volg het grote bospad…
Aan het einde van het pad ga je verder op de Corverslaan en steek je de ’s-Gravelandseweg over de Oude Meentweg op. Hier fiets je een stuk op de verharde weg langs velden en slootjes. Na het Ankeveensepad (passeer je aan de linkerkant) ga je links weer het bospad op. 

Kijk goed om je heen voor reeën, konijntjes en ander wild!
 
Pauze
Onderweg kun je een mooie stop maken bij Café Brambergen naast het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in ’s Graveland. Trouwens ook handig voor als je geen picknick bij je hebt. Hier kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven in de natuurspeeltuin met de boomhut en de waterpomp! Op het grote terras (en ook binnen trouwens) kijk je uit op het speelbos en geniet je tegelijkertijd van lekker eten, goede koffie of verse muntthee.
 
Terugweg
Terug kun je kiezen voor de verharde weg (Noordereinde) aan de andere kant van het bezoekerscentrum ga je het fiestpas op naar links. Op deze weg kom je langs het leuke Kidsproof winkeltje You & Mini en de pluktuin/natuurwinkel van Sperwerhof. Beide erg de moeite waard om even een stop te maken! 
Veel plezier!
 

Kidsproof 't Gooi

Vaartweg
Hilversum
Prijs Gratis
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

NIEUW! Flips gids Speelbos ’t Laer

NIEUW! Flips gids Speelbos ’t Laer

Flips gids voor Speelbos ’t Laer is speciaal voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 8 jaar. Boordevol leuke belevenissen en tips om al je zintuigen in te zetten in de natuur.

Let op: niet voor saaie vogels!

Bestel 'm nu!