• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Pinetum BlijdensteinTerug naar het overzicht

Doe mee aan de speurtocht of ontdekkingstocht door de botanische tuin Pinetum Blijdenstein (8+)

Speurtocht voor kinderen vanaf 8 jaar
Aan de hand van deze speurtocht kan je kind op eigen houtje het Pinetum ontdekken. De speurtocht duurt ongeveer een uur. Het antwoordenblad is opgehangen in het bezoekerscentrum bij het gastenboek en in het informatiebord bij de ingang van de tuin.

Met een rugzak op ontdekkingstocht door het Pinetum!
Beleef de spannende ontdekkingstocht met opdrachten. Aan het einde van de route moet de puzzel gekraakt worden. Wie de oplossing vindt, mag zoeken naar de verrassing! De Rugzakroute is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar tot 12 jaar en duurt ongeveer een uur.

De rugzakroute is beschikbaar op woensdag- en zondagmiddag of op afspraak. Ook leuk voor een verjaardagspartijtje! Wel graag vooraf reserveren via e-mail rugzakroute@pinetum.nl, of telefonisch 035-6231123.

Meedoen met de Kinderrondleiding
Regelmatig zijn er speciale kinderrondleidingen en andere evenementen in het Pinetum. Kijk in de agenda of er binnenkort een Kinderrondleiding gepland is.

Pinetum Blijdenstein

Van der Lindenlaan 125
1217 PJ Hilversum
Openingstijden Woensdag- of zondagmiddag of op afspraak Prijs Rugzakroute € 5 per kind, Vrienden van het Pinetum betalen € 4. Begeleiding van een volwassene is verplicht (entree € 2,50). Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontvang elke maand onze tips

Ontvang elke maand onze tips

Iedere maand versturen we een leuke inspiratiemail bomvol met toffe uitjes & tips. De eerstvolgende is de zomervakantie special.

Schrijf je in