De VorstinTerug naar het overzicht

Podium de Vorstin in Hilversum heeft een volle agenda met vaak optredens van bekende artiesten.

De Vorstin is bij veel mensen in 't Gooi bekend van radio- en televisieopnames van omroepen zoals RTL en de TROS.

Het bijzondere pand aan de Koninginneweg is ontworpen door de Architect Cie en is tot in detail afgewerkt. In de concertzaal, is plaats voor 850 personen. Deze zaal kan in een handomdraai worden veranderd in een luxe theaterzaal met uitschuifbare tribune voor nog eens 240 personen.

Op zaterdagmiddag is er het Muziekcafé, ook live te beluisteren op Radio 2. In dit muzikale programma ontvangt Muziekcafé iedere week vier (inter)nationale artiesten voor een optreden en een interview. Gasten die eerder in het programma verschenen:
Selah Sue, Bløf, Frans Bauer, Jan Akkerman, Jamie Cullum, Trijntje Oosterhuis, Ilse DeLange, Katie Melua Caro Emerald, Venice, Alain Clark.

Je bent van harte welkom om de live-uitzending op zaterdagmiddag bij te wonen in het Podiumcafé. Het podiumcafé is open vanaf 15. Toegang vanaf 10 jaar. Bezoek voor meer informatie de website, klik hiervoor op de roze button.

Elke 2e zondag van de maand is het Open Podium in het Vorstin café. Voor singer/songwriters of bands, stand-up comedians en cabaretiers kunnen hier hun act ten gehore te brengen. Loop gezellig eens binnen en geniet van de optredens! (10 )

Voor het overige aanbod in de agenda van De Vorstin, klik je hieronder op de button om naar de website te gaan.

Podium De Vorstin

Koninginneweg 44
1211 AS Hilversum
Openingstijden zie website Prijs Muziekcafé en Open Podium: gratis, overig aanbod zie website Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Yahoo... zomervakantie!

Yahoo... zomervakantie!

Het is ZOMERVAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Tijd om leuke dingen te doen met de kinderen. Check onze zomertips!

Eropuit tips