• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

SperwershofTerug naar het overzicht

Ontdek de oude moestuin met een bloemenwinkel en natuurwinkel. Of neem een kijkje in de Tuinderij...
In de bloemenwinkel vind je bloemen van het seizoen, mooie boeketten en exclusieve vazen. Naast de bloemenwinkel is een ruime sfeervolle presentatie van planten, tuinornamenten, antieke objecten en tuinmeubels.

De tuin en kas zijn het hele jaar door te bezoeken. Vanaf april kun je zien hoe diverse bloemen en groenten worden gekweekt. In de kas tref je de lekkerste tomaten, boontjes, aubergine’s die je in de natuurtuin kunt kopen. 

Pluktuin
De pluktuin ligt achter de kas. Vanaf juni/juli kan er geplukt worden. Zij kweken met succes: dahlia’s, zinnia’s, lathyrus, strobloemen en diverse ouderwetse snijbloemen. Ook kun je een lekker bosje kruiden plukken. Als het weer meewerkt kun je tot eind september plukken.

Terras
Op het terras onder de linden kun je koffie, thee of een glas sap drinken en een stuk taart of cake eten. In het tuinhuisje staat alles klaar, je bedient jezelf, geld doe je in het kistje.

Kortom, genoeg te zien, proeven, ruiken, voelen en beleven! Kom ook eens langs!

Klik op de roze button voor meer informatie.

Tip: Alle leuke kinderwinkels in het Gooi zijn te vinden in onze categorie!

Sperwershof

Noordereinde 52
1243 JH 's Graveland
Openingstijden zie website Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontvang elke maand onze tips

Ontvang elke maand onze tips

Iedere maand versturen we een leuke inspiratiemail bomvol met toffe uitjes & tips. De eerstvolgende is de zomervakantie special.

Schrijf je in