• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Speeltuin Heidezicht BussumTerug naar het overzicht

Een van onze favoriete spots is Speeltuin Heidezicht aan de hei in Bussum mét groot theehuis en terras!
De is groot en toch overzichtelijk. De speeltuin is helemaal omheind en heeft veel verschillende speeltoestellen zoals mooie houten speelhuisjes, schommels, een klimmuur, verschillende klim- en klautertoestellen en een tokkelbaan. Voor je kleintjes is er ook genoeg ruimte om lekker in het zand te spelen. Je vindt er veel gras waar je lekker neer kan ploffen en er is een uitgebreid terras voor de ouders. De bomen zorgen met warm weer voor schaduw (altijd prettig met kids). Zowel vanaf het terras als van binnen (achter het raam) heb je een goed zicht op je kinderen in de speeltuin. Echt een aanrader!

Restaurant Heidezicht
Café Restaurant Heidezicht is helemaal vernieuwd! Een prachtige verbouwing van het restaurant zorgt voor een mooie uitstraling die goed past op de prachtige plek aan de hei in Bussum. Het glazen theehuis biedt ruimte voor wandelaars en gezinnen met kinderen die heerlijk in de speeltuin terecht kunnen.

Menukaart
Aan weerszijde is een groot terras gebouwd waar je heerlijk kunt genieten van koffie, thee en de lekkerste gerechten. Op de menukaart vind je pure gerechten die met zorg zijn bereid, zoals salades, ratatouille met geitenkaas en verse smoothies. Voor de kinderen is er ook genoeg keuze uit 'eenvoudige' menu's zoals een boterham met pindakaas, een tosti of een pannenkoek. In de avond kunnen ze kiezen voor een pasta, frietjes of soep!
Je kunt hier trouwens ook gezellig borrelen met lekkere snacks.

Locatie
Heidezicht bevindt zich op de Randweg pal aan de hei. Een perfecte locatie om te wandelen, na een rondje op de hei kun je hier uitblazen! Er is een groot parkeerterrein voor auto's en voldoende plekken om je fiets te plaatsen. 

TIP: Heidezicht is ook een perfecte plek om je kinderfeestje te organiseren.

Café Restaurant Heidezicht

Randweg 203
1403 XT Bussum
Openingstijden Openingstijden 10-21.30 uur Prijs Speeltuin is gratis toegankelijk Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontvang elke maand onze tips

Ontvang elke maand onze tips

Iedere maand versturen we een leuke inspiratiemail bomvol met toffe uitjes & tips. De eerstvolgende is de zomervakantie special.

Schrijf je in