icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Free-running en ParkourlesTerug naar het overzicht

Kids van 7-12 jr kunnen deelnemen aan de free-running- en parkourlessen van de Flight Deck Academy!
Dus kom lekker met je broertje, zusje, vrienden en vriendinnetjes freerunnen of neem een parkourles. De lessen zijn geschikt voor alle niveaus, van beginner tot gevorderde free-runners, dus voor iedereen is er wat te doen!

Free-running- en parkourlessen aan de Flight Deck Academy zijn 60 minuten lang. De kinderen trainen met 1 instructeur, in groepjes van maximaal 8 kids, op 3 verschillende zones in de voormalige kerktuin dus lekker buiten!

Vallen, rennen, springen, klimmen, zwaaien op verschillende turntoestellen en airtracks. De aangeleerde technieken worden dan toegepast in verschillende vaults, tricks en combinaties: van backflips, corks tot kong vaults en nog veel meer!

Meld je aan
Kom jij ook? Klik op de roze websitebutton voor meer informatie of om je aan te melden!

Blijf op de hoogte van de leukste uitjes in 't Gooi via onze Facebook!

Flight Deck 53

Bosdrift 53
1214 JT Hilversum
Openingstijden Elke dag vanaf 10 uur Prijs Zie website, klik door via de roze button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back 2 School Special

Back 2 School Special

Check hier nieuwe tips voor clubjes, feestjes en andere naschoolse activiteiten. Van stoere skateboardlessen en musicallessen tot jump feestjes en te gekke typecursus. Bekijk ze hier allemaal...

Back2school tips