• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Spelen bij GroeneveldTerug naar het overzicht

Geniet van het menu terwijl de kinderen spelen in de speeltuin bij Grand Café Groeneveld!
Kom gezellig met de kids naar Grand Café Groeneveld in Baarn! Geniet van het lekkere menu terwijl de kinderen spelen in de speeltuin op het achterterras.

Grand Café Groeneveld

Grand Café Groeneveld is gevestigd op het prachtige landgoed van Kasteel Groeneveld. Iedereen is er welkom, van jong tot oud, inclusief viervoeters. In de lente of zomer kan er worden gepicknickt in de omgeving, in de winter kun je genieten van een warme chocolademelk op het terras. Geniet van de omgeving op het voor of achterterras. Er is ieder seizoen iets te beleven. Ook voor de kids is er genoeg te doen bij Grand Café Groeneveld, zoals een leuke speeltuin op het achterterras!

Speeltuin op het achterterras

Op het achterterras van Grand Café Groeneveld kunnen de kids zich vermaken in de speeltuin, met een glijbaan, schommels en een duikelrek. Plezier gegarandeerd! De zandbak is ook weer gevuld met speelzand en speelgoed. Er is een grote bak met spelletjes voor buiten en er zijn veel stoere trekkers, loopfietsjes en skelters.

Menu

Bij Grand Café Groeneveld in Baarn ben je 6 dagen per week welkom. Je geniet hier van biologische en/of duurzame streekproducten. Je kunt er terecht voor koffie, thee, frisdranken, gebak, broodjes en diverse andere lunchgerechten. Klik op de knop voor de menukaart!

In de tuin van Kasteel Groeneveld wemelt het van de kabouters. Ontdek waar ze zitten en bewandel het Kabouterpad!
 
Voor meer informatie druk je op de roze websitebutton.

Grand Café Groeneveld

Groeneveld 2
3744 ML Baarn
Openingstijden Dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur Prijs Zie website voor het menu. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontvang elke maand onze tips

Ontvang elke maand onze tips

Iedere maand versturen we een leuke inspiratiemail bomvol met toffe uitjes & tips. De eerstvolgende is de zomervakantie special.

Schrijf je in