• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Het Bergse BeestenpadTerug naar het overzicht

Ontdek de dieren rondom de Spiegelplas op Het Bergse Beestenpad bij Het Pannenkoekenhuys!
Welke dieren wonen er eigenlijk allemaal rondom de Spiegelplas? Ontdek het met de de wandelroute van Het Bergse Beestenpad bij Het Pannenkoekenhuys in Nederhorst den Berg. Een actieve en leerzame ontdekkingsreis in de natuur!

Wandelroute voor kinderen

De tas voor de wandelroute haal je bij Het Pannenkoekenhuys. Daarna kan het avontuur beginnen! Op het pad maken de kinderen kennis met 10 verschillende dieren door middel van doe-opdrachten en vragen. Achteraf ontvangen de kinderen een echt Bergse Beestenpad-diploma! De route heeft een afstand van in totaal 2 kilometer en is goed begaanbaar met kinderwagen.

Zuinig op de natuur

Om nou te voorkomen dat je allerlei rommel en afval onderweg verliest zitten er geen verpakte versnaperingen in de tas (het is dus geen knapzak), maar naast de opdrachten vind je wel leuke extra's. Bovendien krijgen de kinderen een papieren zak met handschoen mee om onderweg te struinen naar troep. Zo maken we samen de wereld een beetje mooier!

Een echte ontdekkingsreiziger eet natuurlijk... pannenkoeken! Kom voor of na Het Bergse Beestenpad gezellig samen eten bij Het Pannenkoekenhuys voor een compleet uitje.

Meer informatie? Klik door op de roze websitebutton!

Benieuwd naar meer avontuurlijke activiteiten in de natuur? Check onze Uitagenda!

Het Pannenkoekenhuys

Dammerweg 3
1394 GM Nederhorst den Berg
Openingstijden Het Pannenkoekenhuys is open van 16:00 tot 21:00 uur. Prijs € 7,50 per kind Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Naar het Mediamuseum!

Naar het Mediamuseum!

Vier de zomer in het Mediamuseum van Beeld & Geluid, ontsnap aan de hitte en duik in de wereld van media. Er is een (gratis) influencer workshop en een spectaculaire interactieve speurtocht voor kids vanaf 8 jaar en nog veel meer.

Bekijk alle activiteiten