De Media MileTerug naar het overzicht

Volg de interactieve route waarbij verhalen in beeld en geluid tot leven komen!
De Media Mile is een route die brengt je langs de belangrijkste Media Hotspots in Hilversum. De route is nu precies 1 mile lang. Al wandelend zie je beelden van tv-programma's van vroeger. Ontdek samen hoe het allemaal begon in de Mediastad. Er zullen steeds nieuwe (digitale) bezienswaardigheden worden toegevoegd, dus altijd een reden om terug te komen. 

Goed op weg!
De route wordt aangegeven met knalgele routestenen en loopt tussen het Stationsplein dwars door het centrum via het Marktplein en Poppodium De Vorstin en het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid op het Media Park. Leuke bezienswaardigheden van Hilversum! Onderweg kom je onder andere de vier Media Mile zuilen tegen, waar je op dit moment oude beelden en geluidsfragmenten kunt zien en horen. Start de route op een punt naar keuze of volg de route met de Media Mile app. Als je een Media Mile steen tegenkomt met een pauzeteken, dan weet je dat daar iets te doen is!

Voor jong en oud
Media komt tot leven met de nieuwste mediatechnieken zoals augmented reality (AR). Leuk voor kinderen, zo beleef je van alles! Want bij AR wordt informatie over de werkelijkheid heen gelegd. Zo verschijnt via de Media Mile app op je telefoon de televisietoren op het Marktplein en kun je bij poppodium De Vorstin de Gouden Televizier-ring bijna echt aanraken! De Media Mile is dus voor jong en oud een leuke ervaring!

TIP: combineer de Media Mile met een bezoek aan het Beeld en Geluid museum of een Hillywood tour!

Stichting Hilversum Marketing

Stationsplein 27
1211 EX Hilversum
Prijs Gratis Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Yahoo... zomervakantie!

Yahoo... zomervakantie!

Het is ZOMERVAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Tijd om leuke dingen te doen met de kinderen. Check onze zomertips!

Eropuit tips