• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

LED Karten feestjeTerug naar het overzicht

Houd jij van racen? Vier dan je feestje bij de Avontuurfabriek en kom LED karten!
Houd je wel van wat actie? Kom LED karten bij de Avontuurfabriek in Loosdrecht! Trap je gaspedaal in en scheur door de kleurige bochten heen. De discomuziek en verlichting geven een heel speciaal effect als jij over de kartbaan de snelste rit probeert te rijden.

Kinderen vanaf 135 cm kunnen bij de Avontuurfabriek komen karten. Omdat de karts elektrisch zijn, trek je nog sneller op dan met benzinekarts. Om deze reden wordt de snelheid voor kinderen onder de 16 jaar wel iets beperkt. Eerst krijg je een instructievideo en kan je al je vragen nog stellen en vervolgens begint het echte werk. De eerste ronde is een verkenningsronde, waardoor je even kunt wennen aan het circuit, het licht en het geluid. Na deze ronde ga je strijden voor de hoogste snelheid. Wanneer je minimaal één keer de snelste ronde hebt gereden tijdens de heat, word jij de winnaar.

Dit feestje kan worden uitgebreid met eten, kinderchampagne, taart en nog veel meer! LED karten is ook te combineren met andere activiteiten, zoals LED Bowlen of Fluorgolf.

Reserveren
Kijk op de website van de Avontuurfabriek voor alle mogelijkheden! Klik hieronder eenvoudig door via de roze button.

Tip: Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van leuke uittips in 't Gooi

De Avontuurfabriek

Industrieweg 10
1231 KH Loosdrecht
Openingstijden 7 dagen per week, wel even reserveren van te voren! Prijs Kijk voor de actuele arrangementen en tarieven op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontvang elke maand onze tips

Ontvang elke maand onze tips

Iedere maand versturen we een leuke inspiratiemail bomvol met toffe uitjes & tips. De eerstvolgende is de zomervakantie special.

Schrijf je in