Paintball partijtjeTerug naar het overzicht

Een stoer partijtje? Speel dan paintball met je eigen groep bij de Avontuurfabriek in Loosdrecht.

Ben jij een echte avonturier en kan je wel tegen een stootje? Ga dan paintballen bij de Avontuurfabriek in Loosdrecht! Het is een spannend verjaardagsarrangement waarbij er in teams verschillende opdrachten uitgevoerd moeten worden. Er wordt gespeeld met veilige en legale wapens en met milieuvriendelijke reballs, rubberen balletjes die hergebruikt kunnen worden. De kinderen krijgen een speciaal camouflagepak aan en in het speelveld zijn veel verstopplekken.

In het verjaardagsarrangement kan er ook onbeperkt ranja en een zakje chips worden toegevoegd.

De minimumleeftijd is 8 jaar en je kunt spelen vanaf zes kinderen. Bij groepen kinderen of jongeren onder de 18 jaar moet er wel een volwassene aanwezig zijn.

Voor €5,25 extra per persoon kun je het Smul en Smikkelpakket bijboeken. Dit bestaat uit frietjes, 4 minisnacks en een waterijsje.

Twee professionele Marshalls begeleiden de groep. Voor de veiligheid krijgen de kinderen een kinderpaintball-masker en een camouflagepak! In 2 uur tijd spelen ze 3 tot 4 spellen.

Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden? Kijk dan op de website via de roze button!

TIP: volg ons op Facebook en ontvang dagelijks leuke tips

De Avontuurfabriek

Industrieweg 10
1231 KH Loosdrecht
Openingstijden Op afspraak Prijs Kijk voor alle arrangementen en tarieven op de website via de roze button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Trouwen met papa!

Trouwen met papa!

Hoe vaak horen we wel niet "Mama, ik wil met papa trouwen". Wil jouw kind ook altijd al met papa trouwen? Wij verzorgen een superleuke ceremonie voor jullie onvoorwaardelijke verbinding, incl. fotoshoot! Je moet wel snel zijn, er zijn maar een paar plekjes en vol = vol.

Kijk hier...