Feestje op de ponyclubTerug naar het overzicht

Bij de Hilversumse Ponyclub kun je een heel leuk kinderfeestje vieren, ga gerust eens langs!
Want wat is er nu leuker, dan je verjaardagspartijtje te vieren met paarden en pony's? Nodig je beste vriendjes en vriendinnetjes uit en kies zelf wat voor een soort feestje je wilt. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met het versieren van je eigen cake met slagroom en strooigoed terwijl jij je kadootjes uitpakt en iedereen verjaardagsliedjes zingt. Dan zou je een rondleiding en een spel op en om de manege kunnen doen, gevolgd door een ponyritje of ponyspelletje. Terwijl je dan geniet van een glaasje limonade en een patatje met een frikandel of kroketje kun je een foto van je lievelingspony in een lijstje versieren.

Mennen 
Je kunt van alles doen; zelfs een ritje met de menwagen of een voltige les. Vraag naar mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid.

Plezier
De Hilversumse Ponyclub vind je aan de rand van de Hoorneboegse Heide in Hilversum. De ponyclub is er vooral om op een leuke en goeie manier te leren pony- en/of paardrijden en te leren hoe je met je paard moet omgaan.

Bij de Hilversumse Ponyclub vinden ze plezier heel belangrijk. Daarom organiseren ze ook veel gezellige activiteiten of juist dingen waarbij je veel kunt leren over paarden.

Meer informatie
Kom gerust eens een kijkje nemen bij deze manege! Je bent meer dan welkom. Meer informatie vind je op de website via de roze button!

TIP: bekijk hier de paardrijlessen voor de allerkleinste

De Hilversumse Ponyclub

Rading 125
1213 RM Hilversum
Openingstijden In overleg Prijs In overleg Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Trouwen met papa!

Trouwen met papa!

Hoe vaak horen we wel niet "Mama, ik wil met papa trouwen". Wil jouw kind ook altijd al met papa trouwen? Wij verzorgen een superleuke ceremonie voor jullie onvoorwaardelijke verbinding, incl. fotoshoot! Je moet wel snel zijn, er zijn maar een paar plekjes en vol = vol.

Kijk hier...