Thema verkleedkistenTerug naar het overzicht

Gek op verkleden en schminken? Kies een thema zoals prinsessen, heksen of piraten.
Om het je makkelijker te maken heeft Fratz & Twwo kinderfeestjes originele themakisten samengesteld om je te helpen bij het organiseren van een gaaf kinderfeestje.

Alles wat nodig is voor een geslaagd feest zit in de themakist: originele verkleedkleren met accessoires, schmink, versiering (slingers, ballonnen, thema-artikelen), tafelaankleding (servies, tafelkleed), spelletjes en niet te vergeten een draaiboek met ideeën voor uitnodigingen, opdrachten en spelletjes, traktatietips, kleurplaten diploma's en inclusief een speurtocht!

Fratz en Twwo kinderfeestjes biedt ook de mogelijkheid om het kinderfeestje bij jullie thuis te begeleiden. Natuurlijk ben je als ouder wel in de buurt en zorg je zelf voor het eten en drinken.

Het feestje is afgestemd op 6 kinderen, maar het is mogelijk om dit uit te breiden tot 10 kinderen. Dit kost €5 per extra kind.

Wil je graag meer informatie over deze themakisten neem dan gerust contact op, of klik via de roze button direct door naar de website van Fratz en Twwo Kinderfeestjes.

TIP: kijk ook eens bij het Theaterfeestje of Kasteelfeestje dat Fratz en Twwo organiseert.

Fratz en Twwo Kinderfeestjes

Moleneind 35
1241 NH Kortenhoef
Openingstijden De themakist kan één dag voor het feestje worden opgehaald. De themakist dient één dag na het feestje te worden teruggebracht. Tijd in overleg. Prijs € 60 voor 6 kinderen, kosten per extra kind € 5, begeleiding: € 75 voor 2,5 uur Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

NIEUW! Flips gids Speelbos ’t Laer

NIEUW! Flips gids Speelbos ’t Laer

Flips gids voor Speelbos ’t Laer is speciaal voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 8 jaar. Boordevol leuke belevenissen en tips om al je zintuigen in te zetten in de natuur.

Let op: niet voor saaie vogels!

Bestel 'm nu!