Kinderfeestje in SpeelbosTerug naar het overzicht

Speelbos 't Laer leent zich perfect voor een kinderfeestje in de natuur.
Zoek een mooi plekje, hang tussen twee bomen gezellige slingers op, leg de picknick kleden op de grond en maak er zo een feestelijke boel van.

Met een grote picknickmand vol lekkers kun je hier een heel gezellig kinderfeestje organiseren. Je kunt natuurlijk leuke spelletjes verzinnen zoals koekhappen, zakdoekje leggen, appelhappen, spijkerpoepen, kwisvragen, etc. Het leuke is dat je deze spellen gemakkelijk af kunt wisselen met heerlijk vrijspelen en ravotten in het speelbos.

Kinderen kunnen zich in dit speelbos uren uitleven met zand, water, keien, bomen klimmen en hutten bouwen. Er liggen overal takken en stammen die ze kunnen verslepen. Met een grote handpomp kunnen ze zelf water pompen. 

Speelbos
Speelbos 't Laer ligt in een prachtig stuk bos van het Goois Natuurreservaat waar ieder kind zijn of haar plek zal vinden. Het bos is afgezet en daardoor een veilige omgeving. Ouders kunnen op de zitbanken toekijken, picknick uitpakken of lekker meespelen!

Zorg dat de kinderen oude kleding aan hebben die vies en nat mogen worden.

Route
Als je vanuit Hilversum via Anna's Hoeve naar Baarn rijdt ligt het speelbos aan de linkerkant (zie de bordjes). Je ziet vanzelf de parkeerplaats aan je linker hand.

Tips
Kijk hier voor een overzicht van alle kinderfeestjes in 't Gooi
En ook hebben we een overzicht van alle speeltuinen in 't Gooi

Het Speelbos 't Laer

Goyergracht Zuid 51
3755 MZ Eemnes
Prijs Gratis Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente...

Lente...

De lente hangt in de lucht. Blaadjes aan de bomen, langer licht, meer zon en veel naar buiten! Bekijk hier alle lente-tips >

Dat het zonnetje maar vaak mag schijnen!

Naar de Uitagenda