• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Ponyfeestje MuiderbergTerug naar het overzicht

Kom bij Hippisch Centrum Muiderberg voor het leukste ponyfeestje!
 
Hippisch Centrum Muiderberg verzorgt kinderpartijtjes op woensdag- en zaterdag middag. Je feestje start om 15.00 uur in de foyer van de manege. Na een glas limonade krijg je eerst een rondleiding over het bedrijf met je vrienden/vriendinnen. Na de rondleiding gaan jullie de pony's poetsen en verzorgen. Om 16:00 uur is het tijd om wat rondjes te gaan stappen op de pony’s.

Eten
Als jullie klaar zijn staat er in de foyer een gedekte tafel klaar, waaraan je heerlijk patatjes en een snack eet met opnieuw een groot glas limonade. Om 17.00 uur eindigt het partijtje en krijgt iedereen een aandenken aan deze middag mee naar huis.

Begeleiding
Tijdens het feestje is er altijd één medewerker van de manege bij de kinderen. De spullen zoals caps die jullie nodig hebben kun je bij de manege lenen.

Ervaring niet nodig
Ze gaan er op de manege vanuit dat de meeste vriendjes/vriendinnetjes geen rijervaring hebben. Als je speciale wensen hebt, dan kun je dit altijd vooraf overleggen. Minimaal aantal kinderen om een ponyfeestje te reserveren is 6 personen en de maximale grootte van de groep is 12 personen.

Reserveren
Wil je hier graag je kinderfeestje geven, zorg dan dat je van te voren een datum reserveert. Klik dan via de roze button door naar de website of neem direct contact op.
 
Wij wensen jullie een heel fijne verjaardag!
 
TIP: zoek je nog een leuk cadeautje? Kijk dan eens bij een van de leuke kinderwinkels in 't Gooi.

Hippisch Centrum Muiderberg

Googweg 9a
1399 EP Muiderberg
Openingstijden Zie tekst Prijs € 13,50 per kind Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontvang elke maand onze tips

Ontvang elke maand onze tips

Iedere maand versturen we een leuke inspiratiemail bomvol met toffe uitjes & tips. De eerstvolgende is de zomervakantie special.

Schrijf je in