icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Kinderfeestje in MuiderslotTerug naar het overzicht

Vier een gaaf middeleeuws verjaardagsfeestje voor al je vrienden bij Kasteel Muiderslot!

* ivm COVID19 tot 1 sept helaas niet mogelijk *


Vier jouw verjaardag op het Muiderslot!
Wat is er leuker en spannender dan je verjaardag vieren in een echt kasteel? Dat kan op het Muiderslot! Er zijn twee partijtjes waaruit je kunt kiezen.

Dieren op het kasteel
Zwommen er haaien in de slotgracht? Wonen er vleermuizen in de torens van het Muiderslot? Wat deden de kasteelbewoners vroeger met valken? Tijdens dit feestje kom je van alles te weten over de dieren die je vroeger op het kasteel tegen kon komen.
En dieren die je – soms met een beetje fantasie – nu nog kunt zien in en om het kasteel. Honden, paarden, fazanten, uilen, valken, varkens, luizen, vlooien en zelfs een heuse eenhoorn. Tijdens dit feestje verplaats je je in de dieren en maak je je eigen fabeldier. 

Het betoverde kasteel
Net als in de ridderverhalen uit de middeleeuwen maak je een spannende tocht in en om het betoverde Muiderslot. Op zoek naar de verloren sleutel. Onderweg los je de opdrachten op van kasteelkok Floris de Hen, schildknaap Michiel Vizier en andere bijzondere personen die wonen op het kasteel. Als je de sleutel vindt dan geeft die toegang tot….. Tijdens dit feestje voer je actief opdrachten uit en maak je je eigen wapenschild. 

Klik voor meer informatie op de roze websitebutton!

Tip: neem ook eens een kijkje op onze Facebook!

Kasteel Muiderslot

Herengracht 1
1398 AA Muiden
Openingstijden Zie website Prijs €200 (8 kinderen en 2 volwassen begeleiders), voor elk kind extra betaal je €20 (maximaal 4 kinderen extra) Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Yahoo... zomervakantie!

Yahoo... zomervakantie!

Het is ZOMERVAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Tijd om leuke dingen te doen met de kinderen. Check onze zomertips!

Eropuit tips