Klimbos KinderfeestjeTerug naar het overzicht

Vier je kinderfeestje in het Klimbos! Spannende routes en leuke uitdagingen voor stoere kids!

Vier je feestje in het klimbos in Lage Vuursche (Baarn)! Verleg samen met je vriendjes en vriendinnetjes je grenzen, met 8 klimroutes tot maar liefst 22,5 meter hoog. En hoe hoger de routes, hoe moeilijker ze worden. Een echte uitdaging dus voor een avontuurlijk en actief feestje. We hebben hiervoor verschillende arrangementen. In Klimbos Gooi Eemland maken ze gebruik van een continu zeker system. Hierdoor staan de kinderen nooit los en blijft de veiligheid voor 100% gewaarborgd!

Juniorbos
Het junior bos is tot maximaal 5 meter hoog en bestaat uit een gele, een paarse en een oranje route "Van Oranje". Deze routes mogen de kinderen zelfstandig klimmen, met toezicht vanaf de grond. Het Juniorbos is toegankelijk vanaf een reikhoogte van 1.30 meter. Adviesleeftijd is 7 jr.

Volwassen bos
Spektakel op de 5 routes. Beginnen op 3 en eindigen op 22,5 meter hoogte! De 5 routes hebben verschillende bruggen, die steeds moeilijker worden. Kinderen vanaf 12 jr kunnen zelfstandig dit grote bos ontdekken. Kinderen onder de 12 jr kunnen zelfstandig klimmen in de groene en blauwe route. De bruine, rode en zwarte route mogen zij klimmen onder begeleiding van 1 meeklimmende volwassene per 2 kids. Klik door naar de website voor meer info!

Ouders / begeleiders
Ongeacht waar de kinderen gaan klimmen, zorg je als ouders voor toezicht en/of begeleiding. In het junior bos kan dit het beste vanaf de grond. Instructeurs houden eveneens toezicht.

Kinderfeest arrangementen
Er zijn een aantal mogelijkheden om het feestje bij het klimbos te vieren en invulling te geven. Elk feestje is maatwerk dus je kunt kiezen uit een aantal opties die passen bij jouw wensen. Op de website vind je deze mogelijkheden, via de roze button klik je eenvoudig door!

 

Klimbos Gooi-Eemland

Hoge vuurscheweg 11
3749 AB Lage Vuursche
Openingstijden Kijk voor openingstijden op de website! Prijs Zie website, klik op de roze button Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen

Vakantiekampen

Op vakantiekamp gaan is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken.

Of je nu gek bent van paarden, sporten, science of een echte waterrat bent, er is altijd een zomerkamp dat bij jouw kind past.

Naar het aanbod