• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Manege De KamphorstTerug naar het overzicht

Als je 7 jaar bent krijg je de eerste keren privéles, daarna ga je verder in een groepje.
In de groepslessen doe je allemaal leuke dingen, zoals dressuur, carrousel, balkjes lopen, springen en zonder zadel rijden. En natuurlijk doen we ook vaak leuke spelletjes met de pony’s!

De ponylessen zijn in de zomer bijna altijd in onze buitenrijbaan en in de winter rijden ze lekker droog in de binnenrijbaan. Als je meekomt, kun je ’s zomers vanaf het terras en ’s winters vanuit de foyer de les volgen!

Een vette aanrader is meedoen aan het FNRS Diplomarijden met Binkie, ons speciale pony programma voor kids met leuke dressuur- en vaardigheidsproeven. Naast de Binkie-evenementen staat er nog veel meer op het programma. Zo zijn er gezellige ponypoetsmiddagen, waar je leert hoe je je pony zo mooi (en schoon!) mogelijk kunt maken. Verder organiseren we ook hele leuke ponyspelletjes middagen, ponykamp-weken (slapen doe je thuis)

Je kind kan ook zijn/haar verjaardag op de manege vieren (6 t/m 11 jaar)! Het duurt 2 uur. Dit feestje is inclusief eten en drinken voor zowel de kinderen als de pony's. En ze krijgen een leuk aandenken. Minimaal 7 kinderen, € 120.

Manege De Kamphorst

Rading 117
1213 RM Hilversum
Openingstijden Bel voor een afspraak
Prijs Ponyles €16,50 per uur, paardrijles €20 per uur, 10-lessenkaart €175 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontvang elke maand onze tips

Ontvang elke maand onze tips

Iedere maand versturen we een leuke inspiratiemail bomvol met toffe uitjes & tips. De eerstvolgende is de zomervakantie special.

Schrijf je in