• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Natuur is een feestTerug naar het overzicht

Houd jij van buitenspelen, bomen klimmen en beestjes zoeken? Dan is een natuurfeestje iets voor jou!
Neem je vriendjes mee de natuur in en geef een feest om nooit te vergeten!
Je neemt je eigen eten en drinken mee. Gangbaar zijn feestjes van 2 uur (langer is mogelijk) op een locatie waar geen extra kosten aan verbonden zijn. Je neemt je eigen eten en drinken mee. Een locatie met onderdak of horeca is ook mogelijk.

Stoer
4 t/m 8 jaar
Je doet stoere dingen. Zoals een hut bouwen, katapult schieten, diersporen zoeken.

In het wild
6 t/m 12 jaar
De supermarkt is dicht. Je moet voor jezelf zorgen. Hoe maak je vuur? Je werkt met een zakmes. Je zoekt eten uit de natuur. Je maakt een mooie hut. Vuur maken is op een paar plekken mogelijk. Vaak brengt dit extra kosten met zich mee.

Speuren
Schat zoeken, fotospeurtochten, op het spoor van de natuur.

Sterke verhalen
4 tot 10 jaar
Hoe komt het winterkoninkje aan z’n naam. Luister naar het verhaal van de slangenkoningin. Je maakt van natuurlijk materiaal een verhalenstok en vertelt jouw eigen verhaal! Moppen tappen hoort erbij.

In het donker
8 t/m 12 jaar
Bij dit feestje ontdekken we de natuur in het donker. Waar zijn de kleuren gebleven. Kunnen we sterrenbeelden herkennen. We luisteren naar uilen, spotten vleermuizen met de batdetector en genieten van de stilte van de nacht.

Natuurspelen
4 t/m 8 jaar
Beesten kunnen springen, sluipen, kronkelen of kruipen. Ze zijn kampioen in voedsel zoeken. Soms kunnen ze heel goed in bomen klimmen of apenkooien. De begeleiders kennen heel veel spelletjes in en over de natuur.

Boswachtersfeest
4 t/m 8 jaar en 8 t/m 12 jaar
Boswachters in opleiding leren van alles over de natuur. Ze gaan bijvoorbeeld vogels kijken, diersporen zoeken, wild spotten (hooglanders en pony’s zien we ook als wild), welke planten kun je eten? Je kunt ook een vroege vogeltocht boeken of juist een schemertocht.

Locaties: Spanderswoud, Tafelberg, Bussumse heide en Fransche Kamp. Meer informatie of om een feestje te reserveren, ga je naar de website, klik hieronder op de button!

Natuur is een feest


Prijs €100 voor 8 kinderen, per extra kind €7,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontvang elke maand onze tips

Ontvang elke maand onze tips

Iedere maand versturen we een leuke inspiratiemail bomvol met toffe uitjes & tips. De eerstvolgende is de zomervakantie special.

Schrijf je in