• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Plezierig danspartijtjeTerug naar het overzicht

Schminken, verkleden, een voorstelling, foto’s maken, spelletjes, lekkers en nog veel meer!
Is jouw zoon, dochter, neefje of nichtje binnenkort jarig en wilt hij of zij een leuk, stoer, creatief en actief partijtje? Dan zit je bij Pakketje Plezier goed! Zij komen naar je toe of je komt met je kinderen naar de dans/theater studio en beleeft een heerlijke verjaardag!

Het plezierig partijtje kan in verschillende vormen worden aangeboden, maar zal altijd naar de persoonlijke wensen opmaat worden gemaakt.

De mogelijkheden voor een Plezierig danspartijtje zijn:
•    Stoere streetdance
•    Sensationele showdance
•    Dansfeest! (voor de jongste kinderen)

Een danspartijtje duurt ca. 2 uur en vind plaats in een dansstudio, gymzaal, of bij je thuis. Een combinatie van theater- en danspartijtje is natuurlijk ook mogelijk!

Kosten
Een feestje kost tussen de €121,50 en €181.50. Variërend van een uitgebreid partijtje in een dansstudio inclusief lichten zoals black light en disco, goede geluidsinstallatie, spiegels, verkleden, schminken, lekkers te eten en te drinken tot een basispartijtje in een grotere ruimte of thuis waarbij accessoires/schmink en een muziekboxje meegebracht worden. Alle partijtjes van Pakketje Plezier zijn voor ongeveer 15 kinderen.

Meer feestjes
Pakketje Plezier biedt naast de populaire dansfeestjes ook leuke theaterfeestjes en discofeestjes.

Meer informatie
Wil je weten welke thema's je kunt kiezen of wil je graag meer informatie? Klik via de roze button direct door naar de website!

Pakketje Plezier

Neuweg 270
1215 JG Hilversum
Openingstijden Op aanvraag
Prijs Zie tekst Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontvang elke maand onze tips

Ontvang elke maand onze tips

Iedere maand versturen we een leuke inspiratiemail bomvol met toffe uitjes & tips. De eerstvolgende is de zomervakantie special.

Schrijf je in