Workshop Cupcakes bij LEUKTerug naar het overzicht

Vier je feestje bij Restaurant LEUK in Bussum en maak heerlijke cupcakes met je vriendinnetjes!

Een heerlijk lekkere zoete workshop! Onder begeleiding maak je 6 verschillende cupcakes om mee naar huis te nemen. Knutselen met cake, fondant en andere lekkere versieringen. De workshop kan in verschillende thema’s gehouden worden. Alle cupcakes gaan in een zelf te kleuren doos mee naar huis! Hoe leuk en lekker is dat? De workshop start met het versieren van een cakeje, limonade en het geven van de cadeautjes.
 
Kinderfeestjes in Restaurant LEUK
Restaurant LEUK in Bussum is de ideale plek om je kinderfeestje te vieren! Ze hebben de ruimte en de mogelijkheden om er een leuk en lekker smulfeest van te maken. Er is namelijk een 100m2 coole speelkelder! Met 3 Wii's, een winkeltje, een keukentje en een nieuwe Duplo-tafel! Ook is er echte toverappelsap en/of heksencola! Maak je liever een dromenvanger of je eigen knuffel? Het kan allemaal in het Kinderkookcafé. In overleg is alles mogelijk.

Informatie
De prijs is €15,- per kind, minimaal aantal kinderen is 8. Dit is inclusief onbeperkt limonade, cakeje versieren en een verrassingsbal uit de automaat. Een extra optie is het versieren van een koksmuts, € 2,50. De workshop duurt ongeveer 2-2,5 uur.

Deze workshop boeken? Reserveer via de roze button!

Restaurant Leuk

Kapelstraat 32
1404 HZ Bussum
Openingstijden

zie website

Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Trouwen met papa!

Trouwen met papa!

Hoe vaak horen we wel niet "Mama, ik wil met papa trouwen". Wil jouw kind ook altijd al met papa trouwen? Wij verzorgen een superleuke ceremonie voor jullie onvoorwaardelijke verbinding, incl. fotoshoot! Je moet wel snel zijn, er zijn maar een paar plekjes en vol = vol.

Kijk hier...