Skateboard kinderfeestjeTerug naar het overzicht

Leer de coolste skateboard trucs tijdens jouw kinderfeestje.
Skate Days verzorgt een superleuk feestje waarin je kennis maakt met skateboarden en onder onze begeleiding leuke dingen op een skateboard gaat leren. Heb je al ervaring met skaten? Bij Skate Days ben je dan aan het juiste adres voor een feestje. Beginnende skater? Ook dan is een skateboardfeestje heel leuk!

Het standaard programma van een skateboardfeestje; er wordt een workshop gegeven en een kleine demo. Verder is er een pauze moment en is er tijd om vrij te skaten onder begeleiding.

Het feestje duurt ongeveer 2 uur. Hier zit het volgende bij inbegrepen: professionele skateboards, bescherming, helmen en begeleiding door ervaren skateboarddocenten.

Locatie
In overleg kies je een geschikte locatie bij jou in de buurt.

Aanmelden
Wil jij zo'n leuk kinderfeestje organiseren? Neem dan contact op met Skate Days of klik door naar de website van Skate Days, via de roze button op deze pagina!

Skateboard lessen
Voor skateboard lessen, klik hier!

Skate Days (Bussum)

Ceintuurbaan 128
Bussum
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Trouwen met papa!

Trouwen met papa!

Hoe vaak horen we wel niet "Mama, ik wil met papa trouwen". Wil jouw kind ook altijd al met papa trouwen? Wij verzorgen een superleuke ceremonie voor jullie onvoorwaardelijke verbinding, incl. fotoshoot! Je moet wel snel zijn, er zijn maar een paar plekjes en vol = vol.

Kijk hier...