• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Feestje in Oud ValkeveenTerug naar het overzicht

Vier je verjaardag in het mooie pretpark met je eigen verjaardagsshow.
Lekker spelen met vriendjes en vriendinnetjes is altijd feest, maar helemaal in Speelpark Oud Valkeveen. Het verjaardagsarrangement bestaat uit entree en een verjaardagsmenu met een leuk presentje.

Op woensdagmiddag is er een speciale verjaardagsshow waarin de jarige extra in het zonnetje gezet wordt. Verder vindt hier een grote speelweide, een theater, een eigen strand aan het Gooimeer en leuke attracties.

Bij minder mooi weer kun je hier ook gerust naar toe. Er zijn verschillende overdekte attracties. Er is bijvoorbeeld een indoor speelhal van 1500 m2 met de wondere waterwereld en met een echte bioscoop waar grappige tekenfilms te zien zijn.

En na het spelen uitgehongerd? Kom dan met z'n allen naar Pannenkoekenrestaurant 't Vossenhol! Daar hebben ze trouwens ook een leuk kinderfeestjes arrangement.

Geschikt voor alle leeftijden, ook voor peuters en kleuters!

Speelpark Oud Valkeveen

Oud Huizerweg 2
1411 GZ Naarden
Openingstijden zie website, klik op de roze button Prijs zie website, klik op de roze button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontvang elke maand onze tips

Ontvang elke maand onze tips

Iedere maand versturen we een leuke inspiratiemail bomvol met toffe uitjes & tips. De eerstvolgende is de zomervakantie special.

Schrijf je in