• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Sportief kinderfeestjeTerug naar het overzicht

Ben jij sportief en opzoek naar een kinderfeestje dat daarbij past? Kom dan naar Squash & Wellness!
Bij Squash & Welness organiseren ze sportieve kinderfeestjes voor de echte fanatiekeling! Er zijn allerlei verschillende thema's zodat je het perfecte feestje kan kiezen. 

Zeskamp
Ben je opzoek naar variatie en plezier? Dit feestje heeft dat allemaal! Afhankelijk van het weer ga je aan de slag met een aantal spelelementen. Teamwork, kracht, souplesse en uithoudingsvermogen komen aan bod. Super leuk voor de echte fanatiekelingen!
- Vanaf 4 jaar. 

Dance
Wil jij een dansfeestje? Dat kan! Houd je van HIP HOP? Een dansstijl waarin verschillende andere dansstijlen samenkomen en die vraagt om veel energie, creativiteit en ritmegevoel. Of lijkt STREETDANCE je leuker? Een coole manier van dansen, met bewegingen die niet lastig zijn maar super stoer. Liever een BREAKDANCE feestje? Waarbij je danst op handen en voeten en je acrobatische bewegingen maakt, zoals bijvoorbeeld op je hoofd draaien. 
- Vanaf 6 jaar. 

Boksen
Boksen eng? Juist niet! Boksen is super stoer voor jongens en meisjes! Op spelenderwijs krijg je de beginselen van boksen te leren, uiteraard wel serieus. Door verschillende spelelementen aan het boksen toe te voegen wordt het een echt feestje!
- Vanaf 8 jaar. 

Bootcamp
Een bootcamp bestaat uit verschillende onderdelen die worden uitgezet op het terrein achter het sportcentrum. Klauteren, wenden, keren, draaien, kracht, lenigheid, samenwerking, noem het maar op! Dit alles komt aan bod! Afhankelijk van het weer en de leeftijden worden de parcours aangepast.
- Vanaf 7 jaar. 

Squashen
Wil jij samen met je vrienden en vriendinnen leren squashen? Kies dan dit thema! Spelenderwijs krijg je de techniek aangeleerd.
- Vanaf 8 jaar. 

Yoga
Yoga is helemaal in om het moment, een Yoga feestje is dan ook helemaal hip! Hoe cool is het om je eigen yoga mat te beschilderen?

Tip: Wil je meer weten over sporten? Bekijk dan ons overzicht clubjes 

Squash & Wellness

Struikheiweg 16
1406TK Bussum
Openingstijden De feestjes duren 1,5 uur. Prijs € 18,50 voor yoga en de overige sporten zijn € 15 (prijs per kind) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontvang elke maand onze tips

Ontvang elke maand onze tips

Iedere maand versturen we een leuke inspiratiemail bomvol met toffe uitjes & tips. De eerstvolgende is de zomervakantie special.

Schrijf je in