• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

YogafeestjeTerug naar het overzicht

Vier je feestje bij Yoga Beer Bussum, met yogamatten en stilzitten... Maar ook schilderen en spelletjes!
Genoeg van de speelhal, bowling, klimmuur, zwemparadijs of het prinsessenfeest bij de schoonheidsspecialist? Kies dan voor een yogafeestje! Maar wat gaan jullie doen dan?

Inhoud feestje
Met je vriendjes/vriendinnetjes (vanaf 5 jaar) doe je heerlijke yoga oefeningen, leren jullie mediteren, speel je leuke bewustwordingsspelletjes. Dit duurt ongeveer 45 minuten. Daarna ga je nog lekker creatief aan de slag, bijvoorbeeld met het maken van een prachtige mandala, een dromenvanger of een zorgenpoppetje.

Dit alles vindt plaats in de yogastudio, met yogamatten en meditatiekussens, kaarsjes aan, een lekker geurtje en zachte muziek. Uiteraard is er ook tijd voor limonade. Maar wil je het graag bij jou thuis doen of in de tuin of ander plek, dan kan dat natuurlijk ook!

Kijk voor de mogelijkheden (en tips voor thema's) voor het kinderfeestje bij Yoga Beer Bussum op de website. Klik op de roze button!


TIP Yoga Beer biedt ook yoga lessen voor kinderen!

Yoga Beer Bussum

Hooftlaan 51
1401 EC Bussum
Openingstijden Op zaterdag of zondag Prijs €19,50 per kind bij 4 kinderen, €17,50 per kind bij 5-7 kinderen, €15 per kind bij 8-10 kinderen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontvang elke maand onze tips

Ontvang elke maand onze tips

Iedere maand versturen we een leuke inspiratiemail bomvol met toffe uitjes & tips. De eerstvolgende is de zomervakantie special.

Schrijf je in