• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Safari kinderfeestjeTerug naar het overzicht

Ga mee met een echte Land Rover de natuur in en speel stoere outdoor spellen!
Bij Artibor is je partijtje zeker een groot en uniek feest! Ga met een echte safari Land Rover het bos in.

Outdoor

Daar doe je stoere outdoor spellen, zoals tokkelen aan de kabelbaan vanaf het dak van de Land Rover, lasergamen, een reuzenkatapult bouwen en een kompasspeurtocht.

Tussen de stoere spellen door is er tijd om even uit te rusten. Leer met je vriendjes en vriendinnetjes meer over de natuur bij het natuurkwisspel en sluit af met een picknick!

Door een unieke samenwerking met Staatsbosbeheer kunnen jullie op bijzondere plekjes in het bos komen, dat maakt het nog specialer. Bij dit feestje leer je niet alleen veel over de natuur, maar ook zullen jullie goed moeten samenwerken en lef hebben!

Land Rover

De stoere Land Rover kan jullie ophalen bij school of gewoon thuis. In overleg is heel veel mogelijk! Ook kun je zelf een thema bepalen. Papa en mama zijn natuurlijk welkom bij dit te gekke feestje, maar ze kunnen ook rustig een kopje koffie drinken bij de buren. Alles kan volledig verzorgd worden. Vraag wel even of de wasmachine klaar is om gebruikt te worden na dit feestje, jullie kunnen namelijk lekker vies en nat worden. En dat is juist leuk!

Een 'standaard' kinderfeestje duurt ongeveer drie en een half uur. Het kan uitgebreid worden met bijvoorbeeld heerlijke pannenkoeken of zelfgebakken broodjes in het bos.
Je kunt samen met maximaal 7 vriendjes en vriendinnetjes in één stoere Land Rover!

Dit unieke feestje zul je niet snel vergeten!

Locatie feestje: Cirkelbos aan de Meesweg Almere

Klik snel op de roze button om naar de website te gaan voor meer informatie!

Artibor

Meesweg, Cirkelbos
Almere
Openingstijden Bel voor een afspraak Prijs Zie de website voor de actuele prijsgegevens Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontvang elke maand onze tips

Ontvang elke maand onze tips

Iedere maand versturen we een leuke inspiratiemail bomvol met toffe uitjes & tips. De eerstvolgende is de zomervakantie special.

Schrijf je in