• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Watersport feestjesTerug naar het overzicht

Super leuke en actieve watersport-kinderfeestjes voor kinderen vanaf 7 jaar bij Haddock in Almere.
Ben jij een echte waterrat of wil je gewoon een heel tof kinderfeestje? Denk dan eens aan een watersportfeestje bij Haddock Watersport in Almere Haven!
Voor kinderen vanaf 7 jaar organiseren zij verschillende leuke en actieve watersport-kinderfeestjes.Tip: ook leuk voor schoolklassen of sportteams!

Je feestje feestelijk afsluiten of starten? De feestjes bij Haddock kunnen altijd uitgebreid worden met wat te eten en/of drinken Check hiervoor de website van Haddock via de roze websitebutton.

Kies je watersport kinderfeestje

Er zijn diverse mogelijkheden en thema's! 
Piratenexpeditie (7+) - Een superleuk kinderfeest voor jongens en meisjes die houden van avontuur. Tijdens deze piratenexpeditie leggen de kinderen een tocht af die hen langs verschillende activiteiten voert. Als echte piraten zullen de kinderen allerlei hindernissen moeten overwinnen om bij een schat te komen.
Windsurfen (10+) - Een stoer, origineel en actief kinderfeestje voor jongens en meiden vanaf 10 jaar: een kennismakingsles windsurfen!
Zeilen in de Optimist (7+) - Ben je een echte waterrat en wil je je vrienden ook enthousiast maken voor de watersport? Wij leren jullie in één middag de basis van het zeilen in een Optimist!
Zeilen in de Valk (10+) -  Een Valk is een open kielboot met een ruime kuip. In de Valk is plaats voor maximaal 6 kinderen en een instructeur.De kinderen gaan onder begeleiding van een instructeur het water op, waar ze ervaren wat zeilen inhoudt en natuurlijk allemaal mogen meehelpen met het bedienen van het roer en de zeilen.
Kanoën (8+) - Tijdens dit feestje gaan de kinderen een leuke route kanoën. Onderweg kan er natuurlijk aangelegd worden voor een picknick, zwemmen of een spel.

Alle feestjes zijn 7 dagen per week te boeken op basis van beschikbaarheid.
Voor nog meer informatie over deze toffe watersport-kinderfeestjes klik je op de roze websitebutton.

Haddock Watersport

Gooimeerdijk-West
Almere Haven
Openingstijden in overleg Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontvang elke maand onze tips

Ontvang elke maand onze tips

Iedere maand versturen we een leuke inspiratiemail bomvol met toffe uitjes & tips. De eerstvolgende is de zomervakantie special.

Schrijf je in