Actieve indoor verjaardagsfeestjes in 't Gooi
Actieve feestjes binnen

Actieve indoor verjaardagsfeestjes in 't Gooi

Leuke actieve en sportieve kinderfeestjes voor binnen! Bekijk alle indoor verjaardagsfeestjes in 't Gooi.

Bowlingfeestjes, lasergamefeestjes, feestjes in een escaperoom, een VR feestje, een zwemfeestje en meer!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 39 resultaten
Pagina: 12
totaal 39 resultaten
Pagina: 12

Actieve binnen feestjes in de regio 't Gooi

Zoek je een sportief verjaardagsfeestje indoor voor je zoon of dochter in en om Hilversum, Huizen en Bussum? Op Kidsproof 't Gooi vind je alle leuke binnen feestjes die lekker actief zijn. Geef bijvoorbeeld je verjaardagspartijtje in een binnen speeltuin of indoor speelparadijs. Ook een kinderfeestje in een trampolinehal is heel populair.

Stoere buiten verjaardagspartijtjes in de regio 't Gooi

Extra stoer zijn feestjes waar je gaat karten op een kartbaan, kunt lasergamen in een indoor arena, ontsnapt in een escaperoom of een Virtual Reality game speelt tegen elkaar in een VR arcade of experience, een boulderfeestje in een boulderhal of een klimfeestje in een klimhal. In en om [3 regionamen] zijn er heel veel stoere indoor kinderfeestjes!

Feestjes leuk voor alle leeftijden, jongens en meisjes

Bowlen op een bowlingbaan, glowgolf spelen, bubbelbal in een sporthal, op een binnen waterbaan leren golfsurfen of wakeboarden, zwemfeestjes in een zwembad (bijvoorbeeld discozwemmen of zeemeerminzwemmen) en skifeestjes op een indoor skibaan. De leukste actieve kinderpartijtjes uit Hilversum, Huizen, Naarden, Bussum, Weesp, Laren, Loosdrecht en Baarn vind je op Kidsproof.nl!