Prinsen en prinsessenfeestTerug naar het overzicht

Waan je voor even in het leven van een echte prins of prinses in Kasteel Groeneveld!
Altijd al gedroomd om een prins of prinses te zijn in een echt kasteel? Dit is je kans! KidzNatuurlijk organiseert grote en kleine feestjes in Kasteel Groeneveld! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes kun je in de koninklijke eetzaal genieten van heerlijke zelfgemaakte taart, koekjes, snoepjes en een prinsen of prinsessen drankje.

Of wordt iedereen mooi geschminkt en misschien kun zelfs je eigen kroontje en/of kleding maken! De jarige gaat altijd naar huis met een leuk cadeautje. Voor iedereen een onvergetelijke dag!

Meer weten? Klik op de roze button om naar de website te gaan.

Tip: nog op zoek naar een leuk cadeau voor de jarige? Kidsproof 't Gooi heeft ook de leukste kinderwinkels in de regio op een rijtje gezet!

Kidz Natuurlijk

Laanstraat 56a
3743 BG Baarn
Openingstijden Op aanvraag Prijs Klik op de roze websitebutton voor meer info. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Trouwen met papa!

Trouwen met papa!

Hoe vaak horen we wel niet "Mama, ik wil met papa trouwen". Wil jouw kind ook altijd al met papa trouwen? Wij verzorgen een superleuke ceremonie voor jullie onvoorwaardelijke verbinding, incl. fotoshoot! Je moet wel snel zijn, er zijn maar een paar plekjes en vol = vol.

Kijk hier...