• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Zwemfeestje in BlaricumTerug naar het overzicht

Een tof zwemfeest (onder begeleiding) waarbij je het hele zwembad voor jou alleen hebt!
Ben je op zoek naar een leuke en unieke locatie om de verjaardag van je kind te vieren? R&A biedt je de mogelijkheid om onder begeleiding een zwemfeestje te geven, waarbij de kinderen het hele zwembad voor zich alleen hebbben.

Een 'eigen zwembad' waar verschillende activiteiten in worden georganiseerd met o.a. een loopbrug, boten en voor de liefhebbers gezellige muziek.
Hoe cool is dat?!

Groot overzichtelijk zwembad
Een eigen zwembad mét glijbaan, bubbelbad, loopbrug en waterval, waar verschillende activiteiten worden georganiseerd!

Het hele zwembad is voor jullie!
Een zwemfeestje duurt anderhalf uur. Er worden verschillende spelletjes georganiseerd voor de kinderen maar er is ook genoeg tijd om lekker zelf te spelen in het bad. Je kunt zelf bepalen hoeveel kinderen er mee gaan met het feestje en je hoeft niet mee het water in. Het gehele zwembad staat tot de beschikking van de kinderen en tussendoor is er natuurlijk tijd voor een snoepje of een zakje chips.

Muziek, spellen en meer...
Er wordt muziek gedraaid, er worden spelletjes gedaan met de loopbrug, wedstrijdjes met de mat en als het donker is wordt er gezwommen met alleen de onderwaterverlichting aan. Het is echt feest en een unieke ervaring om een zwembad alleen te hebben.

Meer informatie
Mocht je geïnteresseerd zijn om het zwemfeestje van je kind bij R&A sports en Swimming te geven dan kun je het beste een mail sturen. De zwemfeestjes worden gegeven op de locatie in Baarn of in Blaricum. Aan jou de keuze!


R en A Sports en Swimming

Wetering 28-32
1261 NH Blaricum
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontvang elke maand onze tips

Ontvang elke maand onze tips

Iedere maand versturen we een leuke inspiratiemail bomvol met toffe uitjes & tips. De eerstvolgende is de zomervakantie special.

Schrijf je in