Ponykamp bij HallinckveldTerug naar het overzicht

Een week vol plezier met paarden en pony's? Ga dan op Ponykamp bij Hallinckveld!

Bij Manege & Dressuurstal Hallinckveld kun je in de vakanties meedoen aan een super leuk ponykamp! Dit ponykamp is niet alleen gezellig, maar ook erg leerzaam!

De ponykampen duren van maandag t/m vrijdag, dagelijks van 09:00 tot 17:00. De laatste avond is er een bonte avond en mag iedereen ook een nachtje blijven slapen.

Iedere dag worden er twee lessen gegeven. Dit kan dressuur, vaardigheid of springen zijn. Ook gaan de kids voltige doen, vrijheidsdressuur, mennen, een wedstrijd, diverse workshops én een buitenrit maken. 

Praktische informatie
Het ponykamp is bestemd voor deelnemers van 6 t/m 12 jaar. Daarbij zijn de groepen maximaal 20 deelnemers groot zodat iedereen voldoende aandacht en begeleiding krijgt. Op de, van veiligheidscertificaat voorziene, accommodatie wordt uitsluitend lesgegeven door gediplomeerde instructeurs die garant staan voor een week verantwoord ponyplezier! 

Wil je meer weten over dit leuke ponykamp? Lees dan verder via de roze button. 

Kijk voor nog meer leuke uitjes ook eens op onze eropuit-pagina!

Manege & Dressuurstal Hallinckveld

Nieuwe Loosdrechtsedijk 133
1231 KR Loosdrecht
Openingstijden Kijk voor de actuele data op de website via de roze button. Prijs Kijk voor de actuele tarieven op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs