Sportways zomerkamp NaardenTerug naar het overzicht

Perfectioneer jouw hockeytechnieken tijdens het Sportways dagkamp in Naarden!
Je hockeyskills verbeteren in de zomervakantie? Het Sportways dagkamp in Naarden biedt een onvergetelijke tijd voor kinderen van elk niveau en alle leeftijden! Ga samen met onze enthousiaste trainers van Sportways aan de slag met nieuwe basistechnieken én leer heel veel nieuwe hockeyskills.

Kies voor een kamp van twee dagen, drie dagen of enkel de ochtenden. Er is een kampsoort voor elke agenda!

Dagkamp programma

Op de dagkampen van Sportways gaan de kids aan de slag met hockey, op en rond het veld. De uitdagende clinics en afwisselende oefeningen zorgen ervoor dat er heel veel nieuwe dingen geleerd gaan worden. Allerlei verschillende hockeytechnieken komen aan bod. Aan het eind van elke dag worden er spannende wedstrijden gespeeld waar alle gloednieuwe hockeyskills toegapast kunnen worden. Natuurlijk is er ook genoeg tijd om leuke spelletjes te spelen en vrienden te maken!

Niveaus
Sportways maakt onderscheid tussen verschillende leeftijdscategorieën, zodat het programma perfect op jouw niveau aansluit. Binnen deze categorieën worden er kleine trainingsgroepen gemaakt op basis van niveau. Ook wordt er rekening gehouden met vriendjes en vriendinnetjes.

Locatie
Hockey Club Naarden

Meer informatie over de kampen en locaties vindt je via de roze websitebutton.

Tip: wist je dat Kidsproof 't Gooi ook de leukste creatieve clubjes voor kinderen op een rijtje heeft gezet?

Sportways

Beethovenlaan 71
1411 HR Naarden
Openingstijden Maandag 24 juni t/m woensdag 26 juni 2024 Prijs Zie website voor de verschillende dagen en kosten. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Beeld & Geluid Spoelt Terug

Beeld & Geluid Spoelt Terug

In het weekend van 25 & 26 mei vindt de eerste editie van 'Beeld & Geluid Spoelt Terug' plaats. Sluit aan bij verschillende rondleidingen, volg leuke workshops én er zijn volop activiteiten voor de kinderen.
Komen jullie ook?

Check het programma