21x leuke actieve binnenuitjes in en rond Groningen

21 november 2022
Lasergamen, bowlen of toch liever trampolinespringen? Wij hebben de leukste actieve binnenuitjes voor kinderen in en rondom Groningen verzameld. En bowlen of lasergamen kan natuurlijk ook een leuk actief uitje zijn voor de hele familie of met vrienden!

 

Binnenactiviteiten en uittips in Groningen

Bowlen

Voor een geslaagd actief uitje ben je bij Bowlingcentrum Groningen aan het juiste adres! De ballen liggen klaar, bowlingschoentjes aan en rollen maar! Wie gooit er als eerst een strike?

Ook bij Euro Kartracing & Bowling Groningen kan je op een van de 10 banen gezellig een balletje gooien.

In Lauwersoog vind je Bowling- en partycentrum Restaurant Suyderoogh heeft vier ultramoderne bowlingbanen in een sfeervol interieur, alles wat je wil voor een paar uur plezier met familie en vrienden. En ben je even uitgespeeld? Dan kan je bij de bar een hapje en drankje bestellen.

Ook in Sportcentrum Leek vind je een bowlingbaan met echte discolichten! Je kan hier per uur een baan huren of met een groep reserveren voor een feestje of leuk gezamenlijk uitje.Lasergamen

Bij Target Lasergamen in Groningen kan je een kinderfeestje organiseren of als je gewoon zin hebt in een potje lasergamen met vriendjes en vriendinnetjes of familie kan dat natuurlijk ook.

Ook bij Plaza Posta in Tolbert kan je goed lasergamen. Hier kan je trouwens ook bowlen, glow mini-golf of curling spelen!

Check je snelheid in het zwembad

Bij het tropisch zwembad Tropiqua in Veendam kun je niet alleen heerlijk zwemmen, duiken, plonzen en glijden, je kunt hier ook je snelheden meten. Wie gaat er het hardst van de glijbaan? Check het per keer dat je door de buizen suist. Doe ook het reactievermogen-spel en kijk wie het snelst op de knoppen kan drukken.Karten

Gas op de plank! Bij Kartracing & Bowling Groningen kunnen nu ook de kids snelheidsduivels zijn! Je kunt kinderkarten met kinderen vanaf 9 jaar en met een minimum lengte van 1,45m. Niet alleen de kids krijgen een kinderkart. Ook de papa's en mama's moeten er aan geloven. In deze heats mag niemand harder dan 35 km/uur!

Ook bij Kartbaan Ulrum kunnen alle remmen los en kan je met je gezin of met een feestje lekker karten.

Trampolinespringen

Bij Jump XL in Groningen kan je rennen, jumpen en vliegen!Wist je dat trampolinespringen – naast hartstikke leuk – ook nog eens goed voor je is? Tijdens het jumpen komt er een stofje vrij waardoor je een geluksgevoel krijgt.

Jeu-de-Boules

Weer eens wat anders dan Bowlen maar ook superleuk om met je kinderen en familie of vrienden te doen! Bij BOEL
in Groningen kan je een potje jeu-de-boules leuk combineren met een hapje eten en wat te drinken.Escape Rooms

Durf jij je te laten opsluiten en ben je slim? Dan kun jij naar de Multi Escape van Groningen. Hoé leuk is het om met het gezin een spelletje te doen maar dan niet een bordspelletje, nee real life!

Ook bij de Postwagen in Tolbert is er de mogelijkheid te ontsnappen uit een escaperoom. Ben jij als eerste eruit?

Binnenspeeltuinen

In een andere blog van Kidsproof Gronigen hebben we al een keer de leukste 8 binnenspeeltuinen in en rond Groningen voor je verzameld. Check ze allemaal!

Veel plezier!
Liefs,
Maud


Naar buiten

Wil je lekker naar buiten? Kijk hier voor onze uittips in de natuur, of lees onze tips in de blog met wandelroutes in Groningen voor kinderen