Anna gaat naar het kinderatelier van VRIJDAG

7 maart 2023
Meintsje is moeder van 2 meiden en woont in Groningen stad. De meiden hebben beide hun eigen talenten en bij VRIJDAG mochten zij ieder een cursus kiezen om hun talent verder te ontwikkelen. Meintsje vertelt erover…
Anna volgt de lessen van het Kinderatelier

De jongste dochter van Meintsje is de creatieve Anna. Ze is 8 jaar en woont samen met haar gezin in Groningen. Anna is graag in de weer met knutselspullen en haar moeder geeft aan dat ze vaak met prachtige creaties thuis komt. Een leuk idee dus, om te kijken of Anna haar talent verder kan ontwikkelen met de lessen van VRIJDAG.

 

Meintsje vertelt erover…Anna start bij het Kinderatelier

Anna volgt de 8-weekse cursus bij het Kinderatelier. Er zijn verschillende groepen. De kinderen worden op leeftijd ingedeeld. De jongste groep is van 5-6 jaar, dan 6-8 jaar, 7-9 jaar en 10-12 jaar. De lessen zijn op dinsdag en op zaterdag.

Anna is echt een knutselkind en voelde zich snel thuis in de les voor kinderen va 7-9 jaar. Ze vond het erg leuk! Het leukste was dat er elke week weer andere materialen werden gebruikt. Zo was er hout, verf en klei, maar ze werken ook met bijvoorbeeld materialen uit de natuur zoals bladeren of schelpen. Anna kwam met de mooiste kunstwerken thuis van klei, prachtig beschilderd met verf, ze heeft gewerkt met schildertape en nog veel meer materialen.

 

Locatie Kinderatelier Groningen

Anna volgt de lessen van het Kinderatelier aan de Walstraat in Groningen, nog geen minuut lopen van ons huis, echt heel fijn.

 

Docenten bij VRIJDAG

De juffen waren superlief en heel behulpzaam. Anna had hier wel mee door willen gaan, maar aangezien ze ook al op dansen zit en het voor mij logistiek op dinsdag niet helemaal handig is, is ze na de cursus van 8 lessen gestopt.


Ze vroeg me gister nog; “Mama, mag ik toch weer naar het Kinderatelier?” Oke, als ze het echt heel graag wil, dan ga ik daar mijn best voor doen!

 

Interesse in een cursus bij VRIJDAG?

Heb jij ook een kind die graag deel wil nemen aan de uitdagende en creatieve lessen van het Kinderatelier van VRIJDAG? Bekijk dan hier het lesaanbod. Je vind alle informatie zoals locatie, dagen/tijden, kosten etc.

 

TIP: lees hier de ervaring van Fien de zus van Anna bij de het Jongerenkoor.

Naar de website