10x binnenactiviteiten in Groningen als het regent!

4 januari 2023
Hè bah, het regent! Maar we willen er wel even op uit! Geen paniek, hieronder ons overzicht met leuke binnenactiviteiten voor kinderen in Groningen!
Binnenactiviteiten voor kinderen in Groningen
TIP 1
Natuurlijk kun je een dagje naar het Forum. Chillen en lekker lezen in de bieb, een film kijken of naar de tentoonstelling. Er is altijd wat te doen in het Forum.

TIP 2
Gezellig met elkaar een potje bowlen bij Bowlingcentrum Groningen! Altijd gezellig en misschien heb je het al heel lang niet meer gedaan.

TIP 3
Jumpen, stunten en chillen bij Jump XL! Dat is een super sportief en gezellig uitje. Leef je uit... een topuitje voor alle leeftijden!TIP 4
Naar het museum! Bij het Groninger Museum is altijd van alles te doen voor kinderen. Bekijk de actuele tentoonstelling samen met de kinderen, of leef je uit in het atelier. Echt leuk!

TIP 5
Lekker zwemmen! We hebben in Groningen natuurlijk genoeg aanbod van binnenzwembaden, check hier alle zwembaden in Groningen en maak een keuze om lekker een dagje te gaan zwemmen met de kinderen.

TIP 6
Karten! Bij Eurokartracing in Groningen Je krijgt uitgebreide instructies, bescherming aan, een helm op, GO!

TIP 7
Gewoon naar buiten! Regenpak en regenlaarzen aan en gáán! We hebben leuke bossen en natuurplekken in Groningen voor je verzameld! Daarna thuis lekker onder de douche of in bad en daarna film kijken op de bank. Heerlijk toch!

TIP 8
Naar de film! Bij Kinepolis draaien mooie kinderfilms. En natuurlijk kun je ook bij Vue in Hoogezand de nieuwste kinderfilms zien.

TIP 9
Doe de speurtocht in het Gevangenis museum in Veenhuizen. Er is van alles te ontdekken en je komt een hoop te weten. Leuk voor het hele gezin!

TIP 10
Onze laatste tip is er één voor thuis. Knutselen, bakken en spelletjes doen! Je vindt ze in onze DIY categorie!Nog meer inspiratie
Heb je meer inspiratie nodig? Kijk in onze uitagenda én onze eropuit-categorie!

Ook plaatsen we dagelijks nieuwe tips op Facebook, volg je ons al?
Veel plezier! Naar de website