Halloween vieren in Groningen

20 oktober 2022
Zijn jullie ook gek op schminken verkleden en knutselen thuis? Wij zijn er dol op, dus grijpen wij ook thema's als Halloween graag aan om te verkleden, speurtochten te lopen, activiteiten te verzamelen en natuurlijk bakken we graag spinnen- en spookjes koekjes en drinken we heksen limonade op 31 oktober.
Happy Halloween
Wij verzamelen hier de leukste tips voor kinderen in Groningen die graag Halloween vieren.

Vier Halloween bij Pretpark Nienoord

Heb je de Halloween activiteiten bij Nienoord in de herfstvakantie gemist? Niet getreurd in oktober vieren ze bij Landgoed Nienoord Dia de los Muertos! Gebaseerd op de film Coco. Ben je niet bang voor vleermuizen, ratten, spinnen of spoken? Bezoek dan het feest in het spookhuis en probeer de uitgang te vinden. Doe mee met La Fiesta en zorg dat jij herinnerd wordt zodat je op het feest mag komen. Vrolijk griezelen kun je bij de show: Dans de Poco Loco. Gebaseerd op de film Coco. 

Maak je eigen pompoen

Je hoeft niet uit te hollen om een griezelige Halloween pompoen te maken. Het kan ook met brooddeeg? Zijn jouw kids gek op kleien? Dan is dit echt een leuke tip! Voor brooddeeg heeft bijna iedereen wel de ingrediënten in huis. Kijk hier hoe eenvoudig je zelf een pompoen van brooddeeg maakt. Leuk met een lichtje erin!



Halloween zwemmen

Dans mee op de leukste hits tijdens Halloweenzwemmen in Zwemkasteel Nienoord vrijdag 29 oktober! Geen zorgen het is best een vriendelijke heks die je ontvangt. Maar durf jij te zwemmen tussen de spoken en spinnen? Bekijk hier alle info >>>

Spinnen koekjes maken

Wil je thuis ook de griezelige sfeer van Halloween creeeren, maak dan deze spinnen koekjes. Om je vingers bij af te likken en leuk om samen te maken! Kijk hier >>>



Halloween bij Forum Groningen

Binnenkort vind je hier meer infomatie over de Halloween activiteiten bij Forum Groningen. 

Maak je eigen Halloween lampion

Trick or Treat? Wil jij zondag 31 oktober langs de deuren? Met deze tips tover je in een handomdraai een passende lampion. Leuk om samen te maken, want het is niet moeilijk. In 4 stappen maak je een van deze Halloween lampions!



HAPPY HALLOWEEN